Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu test bana yalancı pozitif verdiİnşallah ya iki gün öncede yapmıştım hiç çizgi çıkmamıştı bugün görünce biraz heyecanlandım![]()
Buda yarim saat sonrasıMerhaba hanımlar reglime 5 gün var hayalet çizgi görüyor gibiyim sizce gebelik var mı ?
Canım garanti olsun die adet tarihini bekle bence bazen yanılma olabiliyor rabbiö hayırlısını versinBuda yarim saat sonrası
Bende öyle düşünüyorum amin rabbim isteyen herkeze nasip etsin ❤Canım garanti olsun die adet tarihini bekle bence bazen yanılma olabiliyor rabbiö hayırlısını versin![]()
Koyulaşmayı takip et her gün akşam test yap regline kadar bende öyle yaptım hamileyim şuan 7 haftalıkMerhaba hanımlar reglime 5 gün var hayalet çizgi görüyor gibiyim sizce gebelik var mı ?
Tskrler rabbim kucağınıza almayı nasip etsinKoyulaşmayı takip et her gün akşam test yap regline kadar bende öyle yaptım hamileyim şuan 7 haftalık![]()
Amiiin size de inşallahTskrler rabbim kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Amin inşallah canım beklemedeyizBende öyle düşünüyorum amin rabbim isteyen herkeze nasip etsin ❤
4 gün kala benimki de böyleydi. 2 gün kala daha belirginleşti. Kanda 15.3 çıkmıştı ertesi gün. 2 gün aralıklarla artışı takip ettim. Reglin üstünden 10 gün geçince 1862 oldu betam. Şuan 5+3 haftalık hamileyim. En kısa zamanda aile hekimine test verebilirsiniz. Gönlünüzden geçen hakkınızdaki en hayırlı olandır umarımArkadaşlar merhaba regle 4 gün var bugün test yaptım belli belirsiz bir çizgi çıktı bir iki dakika içerisinde bu çizgi hamilelik olabilir mi ?
Markası nedir testin. Evet ben de gördüm genelik olabilir. Kan verince bizi de haberdar edinArkadaşlar merhaba regle 4 gün var bugün test yaptım belli belirsiz bir çizgi çıktı bir iki dakika içerisinde bu çizgi hamilelik olabilir mi ?
Var gibi canım kan verince haberdar et senin terin markası ne?Arkadaşlar merhaba regle 4 gün var bugün test yaptım belli belirsiz bir çizgi çıktı bir iki dakika içerisinde bu çizgi hamilelik olabilir mi ?
Buda yarim saat sonrası
Sizin de varBuda yarim saat sonrası
Var hayırlı olsunVar gibi duruyor inşallah vardıryarın sabah ilk idrarla dene istersen