- 19 Ekim 2022
- 897
- 427
- 23
- 29
- Konu Sahibi AnneveBebek0
Kızlar bu test bozuk mu yoksa hamile miyim adetime 2 gün var 2.5 senedir deniyorum aşılama yaptırmıştım tutmamıştı bu ay hiç bir ilaç iğne kullanmadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy inşallah ağzından bal damlıyor3 gün önce abmanin bundan daha çok renk dağılması olmuştu farklı bir test yaptı hamile çıktı yani sende hamilesinhayırlı olsun
Bence var gibi ama gene bir daha test alıp deneyin derim kenardaki pembelikten dolayı garanti olsunKızlar var mı başka yorum yapacak olan![]()
Emin olamadım, idrarı çok damlatmışsınız. Tekrar test yapın ama idrarı 3 damla damlatınKızlar bu test bozuk mu yoksa hamile miyim adetime 2 gün var 2.5 senedir deniyorum aşılama yaptırmıştım tutmamıştı bu ay hiç bir ilaç iğne kullanmadımEki Görüntüle 3402026
5 damla damlattımEmin olamadım, idrarı çok damlatmışsınız. Tekrar test yapın ama idrarı 3 damla damlatıninşaAllah gebelik vardır
Son testim kaldı sabah onu yapacağım inşallah vardırBence var gibi ama gene bir daha test alıp deneyin derim kenardaki pembelikten dolayı garanti olsun
5 çok. O pembe dağılma ondan olmuş5 damla damlattım![]()
Var kuzum ama kaç dakika sonra çıktı ?Kızlar bu test bozuk mu yoksa hamile miyim adetime 2 gün var 2.5 senedir deniyorum aşılama yaptırmıştım tutmamıştı bu ay hiç bir ilaç iğne kullanmadımEki Görüntüle 3402026
Çizgi hemen belirdi 5 dk sonra netleşti yaklaşık 10 dk sonra kenarı dağıldı bozuk mu acaba diye tedirgin oldumVar kuzum ama kaç dakika sonra çıktı ?
Dağılsa da çizgi net ortada bence inşallah gerçektirÇizgi hemen belirdi 5 dk sonra netleşti yaklaşık 10 dk sonra kenarı dağıldı bozuk mu acaba diye tedirgin oldum
İnşallah vardır 2.5 senedir çok kez denedik 4 kez aşılama oldum kullandığım iğne ilacın haddi hesabı yok tüp bebek düşünüyorduk varsa eğer bize sürpriz olacakDağılsa da çizgi net ortada bence inşallah gerçektir![]()
İnşallah vardır canım hakkında hayirlisiSon testim kaldı sabah onu yapacağım inşallah vardır![]()
Canım hamilesin senn testin doğru çıkmış inşallah dış gebelik değilsin benimde öyle çıktı bir hafta sonra yaptım köyü tek olduKızlar bu test bozuk mu yoksa hamile miyim adetime 2 gün var 2.5 senedir deniyorum aşılama yaptırmıştım tutmamıştı bu ay hiç bir ilaç iğne kullanmadımEki Görüntüle 3402026
Çok üzüldüm senin adına umarım sağlıklı gebeliklerin olurCanım hamilesin senn testin doğru çıkmış inşallah dış gebelik değilsin benimde öyle çıktı bir hafta sonra yaptım köyü tek oldu
Hayırlısı olsun bizimde 5 yıl oldu Allah nasip ederse Birgün ilk olucakİnşallah vardır 2.5 senedir çok kez denedik 4 kez aşılama oldum kullandığım iğne ilacın haddi hesabı yok tüp bebek düşünüyorduk varsa eğer bize sürpriz olacak![]()
Evet birçok konuda kısa kısa sohbetlerımız olmuştu sizi biliyorum rabbim en yakın zamanda nasip etsin inşallahHayırlısı olsun bizimde 5 yıl oldu Allah nasip ederse Birgün ilk olucakgenelde böyle oluyor dener dener bırakırsın pat diye olur
![]()
Geçen aydaki forumdan hatırladım canım seni ne çok sevindim testini görünceKızlar bu test bozuk mu yoksa hamile miyim adetime 2 gün var 2.5 senedir deniyorum aşılama yaptırmıştım tutmamıştı bu ay hiç bir ilaç iğne kullanmadımEki Görüntüle 3402026