Testime bakar mısınız lütfen

AnneveBebek0

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2022
897
427
23
29
Kızlar bu test bozuk mu yoksa hamile miyim adetime 2 gün var 2.5 senedir deniyorum aşılama yaptırmıştım tutmamıştı bu ay hiç bir ilaç iğne kullanmadım
IMG_8209.webp

3 gün önce abmanin bundan daha çok renk dağılması olmuştu farklı bir test yaptı hamile çıktı yani sende hamilesin 🙂 hayırlı olsun
Ayyy inşallah ağzından bal damlıyor 🥹 bu testlere güvenmiyorum okuduğum kadarıyla çizgi çıkıp negatif de gören oluyor ama ilk defa böyle koyu ve pembe çizgi cıktı hemde beklemeden🫢

Kızlar bu test bozuk mu yoksa hamile miyim adetime 2 gün var 2.5 senedir deniyorum aşılama yaptırmıştım tutmamıştı bu ay hiç bir ilaç iğne kullanmadımEki Görüntüle 3402026
Emin olamadım, idrarı çok damlatmışsınız. Tekrar test yapın ama idrarı 3 damla damlatın 🌸 inşaAllah gebelik vardır

Kızlar bu test bozuk mu yoksa hamile miyim adetime 2 gün var 2.5 senedir deniyorum aşılama yaptırmıştım tutmamıştı bu ay hiç bir ilaç iğne kullanmadımEki Görüntüle 3402026
Canım hamilesin senn testin doğru çıkmış inşallah dış gebelik değilsin benimde öyle çıktı bir hafta sonra yaptım köyü tek oldu

İnşallah vardır 2.5 senedir çok kez denedik 4 kez aşılama oldum kullandığım iğne ilacın haddi hesabı yok tüp bebek düşünüyorduk varsa eğer bize sürpriz olacak 🙏
Hayırlısı olsun bizimde 5 yıl oldu Allah nasip ederse Birgün ilk olucak 🥹 genelde böyle oluyor dener dener bırakırsın pat diye olur 😀

Geçen aydaki forumdan hatırladım canım seni ne çok sevindim testini görünce 😊 bence var gibi çünkü pembe çizgi resmen belli kan ne zaman vereceksin🙂

Back
X