Testime bakar mısınız lütfen

Gulumsekaderine1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
59
Puanlar
48
Merhaba hanımalar normalde dün adet olmam gerekiyordu olmadım evde test varken yapayım dedim testi yaptım ümitsiz bir şekilde kenara koydum tost yaptım yedim sonra aklıma geldi teste bir baktım bu şekilde çizgi kuruma çizgisi olduğunu düşünmüyorum çünkü teste baktığımda test daha islaktı en fazla 20 dk falan geçmiştir şimdi atacağım görselde kuru daha net gözüküyor çizgi beşinci yılımız yapmadığımız şey kalmadı açıkçası inanmıyorum da tutunduğuna ama umut etmekten de vazgeçemiyorum sizce durum ne kimseye soramıyorum utandığımdan artık

Fotoğrafı yüklerken kalitesi düştüğü için yine çok belli olmamış kadayı yicem görmek istediğim için mi görüyorum acaba

Silik bi gölge gördüm ama tekrar yapmanda fayda var canım uzun süre bekleyince yanlış gösterebiliyor

Bence tekrarlayın kesin var denilemez kaset testlerde ben çok böyle gördüm zaten varsa gün gectikce koyulaşır erken gebelik testiyle bide deneyin

Bence tekrarlayın kesin var denilemez kaset testlerde ben çok böyle gördüm zaten varsa gün gectikce koyulaşır erken gebelik testiyle bide deneyin
Bende öyle düşünüyorum bugün fırsatım olmadı yarın sabah yapmayı düşünüyorum inşallah umduğum gibi olur

Haberrrrrrr verrrrrrr yaptinmi testçok heyecanlı

`