- Emoji Skoru
- 59
- Puanlar
- 48
- Konu Sahibi Gulumsekaderine1
-
Fotoğrafı atarken çektim ama öncesinde de öyleydiÜzgünüm ama kuruma bu canım
Bende öyle düşünüyorum o yüzden sabah ilk idrarla deneyim birde dedim hala inanmıyorum açıkçası o kadar olumsuzluk yaşadım ki senelerdirKuruma değil bu bence, sadece tekrar test yapman daha sağlıklı olur
İnşallah gerçekten öyledir yaBana pozitif gibi geldi.
Çekimden dolayı öyle normalde bakınca direkt görünüyor çizgi aslında ama sabah ilk idrarla tekrar yapmayı düşünüyorumSilik bi gölge gördüm ama tekrar yapmanda fayda var canım uzun süre bekleyince yanlış gösterebiliyor
Bence tekrarlayın kesin var denilemez kaset testlerde ben çok böyle gördüm zaten varsa gün gectikce koyulaşır erken gebelik testiyle bide deneyinMerhaba hanımalar normalde dün adet olmam gerekiyordu olmadım evde test varken yapayım dedim testi yaptım ümitsiz bir şekilde kenara koydum tost yaptım yedim sonra aklıma geldi teste bir baktım bu şekilde çizgi kuruma çizgisi olduğunu düşünmüyorum çünkü teste baktığımda test daha islaktı en fazla 20 dk falan geçmiştir şimdi atacağım görselde kuru daha net gözüküyor çizgi beşinci yılımız yapmadığımız şey kalmadı açıkçası inanmıyorum da tutunduğuna ama umut etmekten de vazgeçemiyorum sizce durum ne kimseye soramıyorum utandığımdan artıkEki Görüntüle 3739531
Bugün hiç fırsatım olmadı yarın tekrar deneyeceğim ama testim duruyor kuruduğu için ikinci cizgi çok belli gözüküyorYattinmi canım test
Bende öyle düşünüyorum bugün fırsatım olmadı yarın sabah yapmayı düşünüyorum inşallah umduğum gibi olurBence tekrarlayın kesin var denilemez kaset testlerde ben çok böyle gördüm zaten varsa gün gectikce koyulaşır erken gebelik testiyle bide deneyin
İnşallah allah gönlünüze göre versinBende öyle düşünüyorum bugün fırsatım olmadı yarın sabah yapmayı düşünüyorum inşallah umduğum gibi olur
Bugün kan verdim sonuç negatif malesefHaberrrrrrr verrrrrrr yaptinmi testçok heyecanlı
Yaaaa çok üzüldümBugün kan verdim sonuç negatif malesef