Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlamadan sonra kaçıncı günde yaptın bu testi?Gebelik testim bu şekilde çıktı önce yaptığım testler silik çizgiydi ama bu sefer yaptığım bu şekilde
Kaset testlerimin sonucları bundan daha az belirgin ama silik çizgiydi bu kadar koyu değildi.bunu bugün sabah erken gebelik testiyle yaptım adetim gecikmedi 2 gün var adet günümeAdetiniz gecikti mi? kaset test alıp yapmanızı öneririm yanlış anlamadıysam elinizdeki erken gebelik testi ve ben 2 defa erken gebelik testinde yalancı pozitif görmüştüm. elinizdeki teste göre pozitif görünüyor boşuna umutlandırmak istemem kan verin yada kaset test yapın .
14 gün sonra yaptımYumurtlamadan sonra kaçıncı günde yaptın bu testi?
Hamile görünüyorsun ama erken gebelik testlerinde yalancı pozitif görülebiliyor bu yüzden soruyorum gününü
Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun test yapmadan önceki belirtilerini paylasabilirmisin acabaGebelik testim bu şekilde çıktı önce yaptığım testler silik çizgiydi ama bu sefer yaptığım bu şekilde
Adet günüme daha çok olmasına rağmen aynı adet dönemimdeki gibi ağrılarım oldu aşırı yorgunluk göğüslerimde yürürken bile ağrı oluyodu tabi bel ağrısıda fazlaydıÖncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun test yapmadan önceki belirtilerini paylasabilirmisin acaba
Kaset testte de silik çıktıysa pozitiftir hayırlı olsunKaset testlerimin sonucları bundan daha az belirgin ama silik çizgiydi bu kadar koyu değildi.bunu bugün sabah erken gebelik testiyle yaptım adetim gecikmedi 2 gün var adet günüme