testime bakar mısınız lutfennnnnnnnnnnnnnn

betahcg değerim 25.92 çıktı gebelik var ama daha çok yeni dedi
yani tabi doktorun bizim kadar mutlu olmaması da normal ama biraz daha güzel bi tepki bekliyodum galiba
3 hafta sonra gel dedi bende yuh falan oldum bakalım bilmiyorum hayoırlısı olsun inşallah dua edin benim ,için

hadi hayırlısı olsun. inşallah allah kucağına almayı da nasip eder.

belirtin falan yokmuydu hiç.

nasıl çalıştın bişey denedin mi?

kızlar bugun bat gunum ve dayanamadım test yaptım
bu benim ilk testim ve zaten ilk denememizdi
lütfen bakar mısınız hamile miyim
elime aldığımda daha silik fotoda daha belirgin çıkmış
napsam kan testine gitsdem mi pazartesiyi beklesem mi
resim sayfanın alt tarafındaki mesajımda

bat günüm demek ne demek?
mens olmadıysan günün 1 gün geçtiyse gebe olsan bile anlayamazsın. 10. günde idrara düşer HCG.

hadi hayırlısı olsun. inşallah allah kucağına almayı da nasip eder.

belirtin falan yokmuydu hiç.

nasıl çalıştın bişey denedin mi?

yok canım yapmadım ya bizim aslında ekim kasım gibi çalışmalara başlama niyetimiz vardı bişraz spontan gelişti yani
ne biliyim ayakları havaya kaldır sabaha kadar yataktan kalkma falan gibi bişey de yapmadım
inşallah sağlıklı bi gebelik olur dua edin

canım bilmiyorum çıktı valla

zaten msjların devamını okuyunca HCG seviyeni gördüm. senin adına çok sevindim.. :) benimde aynı şekildeydi.. anca 12. günümde idrarımda çıktı. dr aynen 3 haftalık dedi. sonra 5 haftalık çıktı.. :))
sana tek önerim bu mucizeye sahip olmuşken koru kendini. plesanta yeni yeni endometriuma tutunuyor. yok üst raftaki tabağı alayım yok damacanayı ayağımla yuvarlayarak mutfağa götüreyim. ayyy halı kaymış ayağımla şöyle kaydırıvereyim deme... 3. haftada yakalmışsın ne güzel risk almaa sakın. 3. ayın dolana kadar :))

Back
X