- 5 Nisan 2025
- 111
- 5
- 11
- 21
- Konu Sahibi useruseraaa
Sizce var mı gebelik adetime 4 gün var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pozitif görünüyorSizce var mı gebelik adetime 4 gün var Eki Görüntüle 3607805 Eki Görüntüle 3607806
Benimde 4 günüm var sabah yaptım. Aynı böyle çıktı ama ikinci silik çizgi zaman geçtikçe daha çok kayboldu. Sende de öyle oldu muSizce var mı gebelik adetime 4 gün var Eki Görüntüle 3607805 Eki Görüntüle 3607806
Hayır kan verdim 1.9 çıktıBenimde 4 günüm var sabah yaptım. Aynı böyle çıktı ama ikinci silik çizgi zaman geçtikçe daha çok kayboldu. Sende de öyle oldu mu
Sonucunuz sonra değişti mi benimde bu test pozitif çıktı kan 2.0 çıktıHayır kan verdim 1.9 çıktı
Değişmedi ama şu kaç gündür baş dönmesi mide bulantısı halsizlik bel ve kaşık ağrısı var yarın kan vericem bidaha bakalımSonucunuz sonra değişti mi benimde bu test pozitif çıktı kan 2.0 çıktı
Beni de bilgilendirir misiniz sonuçtanSonucunuz sonra değişti mi benimde bu test pozitif çıktı kan 2.0 çıktı
Yarın vericem inşallah kapalıydı yazarım sizde belirtiler var mıBeni de bilgilendirir misiniz sonuçtan
Sadece kasık agrilari varYarın vericem inşallah kapalıydı yazarım sizde belirtiler var mı
Sizde buraya yazın merak ediyorumDoktorumu aradim iki gün sonra kani tekrar ver dedi
Beni de bilgilendirir misiniz sonuçtan
Sizde buraya yazın merak ediyorum
Doktorumu aradim iki gün sonra kani tekrar ver dedi
Benimde çok var bilmiyorum hayırlısı yarın sabah gidecem ikindin çıkar sonuçSadece kasık agrilari var
Yazacağım inşallahSizde buraya yazın merak ediyorum
bende <5 yazıyordu ebe ve doktorum testin yenilenmesini istedi bu durumlarda pozitif olabiliyormuş idrar testim pozitif kanda ise <5 çıktıAdet gününde eğer Adet gormediyseniz olması gereken tarihin bir sonra ki günü bakmalısınız. En erken kanda çıkar. Beta HCG hormonu 5 ve üstü ise gebesiniz.
5den küçük olursa 1,5 gibi şüpheli mi oluyor?bende <5 yazıyordu ebe ve doktorum testin yenilenmesini istedi bu durumlarda pozitif olabiliyormuş idrar testim pozitif kanda ise <5 çıktı
Sonuç ne oldu?bende <5 yazıyordu ebe ve doktorum testin yenilenmesini istedi bu durumlarda pozitif olabiliyormuş idrar testim pozitif kanda ise <5 çıktı
yeniledim ve yine <5 çıktı sağlık ocağı ebesi negatif dediSonuç ne oldu?