Testime bakar misiniz rica etsem

Canim benimki 130.4 çıkmıştı ben sonucuna kendim baktım sonra özele gittim pozitif doğru ama kese görünmez haftaya gel dedi öyle yani kan verdiğim yere gitseydim yok kimyasal olabilir yok dış gebelik olabilir yok iki gün sonra kan ver falan yani olduğunda söylersin ne gerek var ki baştan insanları korkutmaya arkadaşıma öyle oldu çünkü bebeği de şu an 9 aylık
Hmm anladım canım rabbim sağlıklı sıhhatli etsin insallah 🙏🙏peki kese beta hcg kaç olunca görünüyor canım benim değerim suan çok dusuk ama gebelik var demi yükselişe geçer insallah ama ben ne zaman randevu alıp ultrasona gireyim bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

Hmm anladım canım rabbim sağlıklı sıhhatli etsin insallah 🙏🙏peki kese beta hcg kaç olunca görünüyor canım benim değerim suan çok dusuk ama gebelik var demi yükselişe geçer insallah ama ben ne zaman randevu alıp ultrasona gireyim bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
Canim ben 1500 üzeri diye biliyorum sen bı önce muayene ol zaten bu lekelenme falan neymiş orda doktor sana şu gün gel diyecektir canım kese için

Canim ben 1500 üzeri diye biliyorum sen bı önce muayene ol zaten bu lekelenme falan neymiş orda doktor sana şu gün gel diyecektir canım kese için
Tamam canım benim çok teşekkür ederim sabahtan beri leke gelmedi çok sukur sabah 3 defa lavaboya gittim hepsinde az bisey pembe kahve gibi leke geldi sonrasında bisey olmadı hic çok sukur sancımda yok zaten hastaneden geldim sıcak su torbası yaptım hic kalkmıyorum yatıyorum dinleniyorum 🙏🤷🏻‍♀️

Tamam canım benim çok teşekkür ederim sabahtan beri leke gelmedi çok sukur sabah 3 defa lavaboya gittim hepsinde az bisey pembe kahve gibi leke geldi sonrasında bisey olmadı hic çok sukur sancımda yok zaten hastaneden geldim sıcak su torbası yaptım hic kalkmıyorum yatıyorum dinleniyorum 🙏🤷🏻‍♀️
İnşallah yerleşme o zaman canım hakkında hayırlısı olsun bol bol dinlen 🧡

Ama yine de ihmal etme canım muayene ol 🙏

Adetimin dördüncü günü idrar testiyle Birlikte kan verdim 502 sonucum

Eklentiler

• Screenshot_20211126_154254_org.telegram.messenger.webp
    Screenshot_20211126_154254_org.telegram.messenger.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 38
Adetimin dördüncü günü idrar testiyle Birlikte kan verdim 502 sonucum
Gebelik var canım hayırlı olsun
İnşallah yerleşme o zaman canım hakkında hayırlısı olsun bol bol dinlen 🧡
canim meraba bisey soracaktım ben bugun de kan testi verdim ilk kan testini persembe günü vermiştim biliyorsunuz zaten 12,84 dü bugun iki gün oluyor tekrarladım değerim 42,53 olmus sizce nasıl artışı iyi mi yanı evet bu değer de dusuk sayılabilir ama ben yumurtlama gunumu biliyorum 22-23. Gündü ve 30-35 günde bir oluyorum adetimi sizce artışı nasıl 3,5 kat artmış oluyor iyi mi sizce 🙏🙏🐣

Aynen canım teşekkür ederim gebelik var da değerimin artması nasıl yanı iki gün önce 12,84 bugun 42,53 yanı artışı nasıl güzel mi 3,5 kat artmış ya onu merak ettim
Artışın gayet güzel. Lekelenme devam ediyormu?
Sağ salim büyüsün kucağına alıp koklamak nasip etsin Rabbim.

Back
X