- 24 Ocak 2020
- 456
- 324
- 53
- 32
- Konu Sahibi Denizim2503
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım test bozuk olabilir kırmızılık yeri farkliYumurtlamadan sonraki 10. Gün testime bakar mısınız akşam yaptım testi regl tarihim 2 Şubat 4 gün var
Değişik çıktı bende anlamadımCanım test bozuk olabilir kırmızılık yeri farkli
Bende anlamadım elimde başka testte var ama sabah yapım dimiTest vozuk gibi
Al bı eczanede sadece bu vardıSabah ilk idrarla yaparsan daha iyi sonuç verir bide testin markası nedir
İnşallah 4 yaşına girecek bı oğlum var Mayıs ayında malesef bir kürtajım var 3 aydır da tekrar istiyoruz ama kısmet inşallah olur. Allah'ım isteyen herkese versin inşallah annelik kadar güzel bir duygu yokBende kullandım o markadan beni yanıltmadı insallah sendende guzel haberlerini bekliyoruz
İnşallah vardır çok istiyoruz oğluma bir kardesBenimde bi kaç gün önce yaptığım böyleydi sonra çift çikti inş vardir
Bugün böyle bir test yaptık ilk çizgi sılıktı diger çizgi belirgin 2-3 saat sonra böyle olmuş ben hiç birşey anlamadım o yüzden hamilemiyimTest vozuk gibi
Tekrar dene testi bazen doğru sonucta olabiliyor yanlış sonuçta bende doğru çıktı ama burda bir çok arkadaşta yanlış çıkmışBugün böyle bir test yaptık ilk çizgi sılıktı diger çizgi belirgin 2-3 saat sonra böyle olmuş ben hiç birşey anlamadım o yüzden hamilemiyim![]()
İlk 5 dakka içinde bu cizgi belirgin diğer çizgi sılıktı sonra dağıldı o yüzden anlayamadımTekrar dene testi bazen doğru sonucta olabiliyor yanlış sonuçta bende doğru çıktı ama burda bir çok arkadaşta yanlış çıkmış
İkinci çizgi çıktıysa vardır büyük ihtimalle ama yinede hüsrana uğramamak için tekrar et testiİlk 5 dakka içinde bu cizgi belirgin diğer çizgi sılıktı sonra dağıldı o yüzden anlayamadım
Ilk 5 dakka silik çizgi çiktiysa hamile olma olasiligin yuksek bide adetin kac gun gectiBugün böyle bir test yaptık ilk çizgi sılıktı diger çizgi belirgin 2-3 saat sonra böyle olmuş ben hiç birşey anlamadım o yüzden hamilemiyim![]()
En son 28 Aralıkta oldum bir daha hiç olmadımIlk 5 dakka silik çizgi çiktiysa hamile olma olasiligin yuksek bide adetin kac gun gecti
En son 28 Aralıkta oldum bir daha hiç olmadım
Neden kan vermedin bu zamana kadar kanda kesin çıkar varsa hemen hemen 2 ay geçmis adetinizEn son 28 Aralıkta oldum bir daha hiç olmadım