Gebeliğe Hazırlık Testime bakar mısınız ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

18273

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2021
28
13
38
29
Merhaba pco hastasıyım Ebru Ceylan’dan ovulasyon testi sipariş ettim geçen haftalarda geldi ama adet olup gittikten sonra başlıcaktım. Adetlerim düzensiz 40-50 günde bir oluyorum bugün kasıklarım çok ağrıdı şüphelendim yumurtluyor muyum diye test yaptım böyle çıktı ilk defa yapıyorum yardımcı olan olursa sevinirim ☺️

Eklentiler

• D6D540F7-8CB3-4301-8402-21DFA3A4E4FA.webp
    D6D540F7-8CB3-4301-8402-21DFA3A4E4FA.webp
    22 KB · Görüntüleme: 69
Merhaba pco hastasıyım Ebru Ceylan’dan ovulasyon testi sipariş ettim geçen haftalarda geldi ama adet olup gittikten sonra başlıcaktım. Adetlerim düzensiz 40-50 günde bir oluyorum bugün kasıklarım çok ağrıdı şüphelendim yumurtluyor muyum diye test yaptım böyle çıktı ilk defa yapıyorum yardımcı olan olursa sevinirim ☺️
Yumurtlama olmuş canım 🥰 yarında yap test silikleşirse çatlamış demektir bugünü ve yarını kesin değerlendir

Eveeeeet çatır çatır yumurtluyorsun canım bugünü mutlaka değerlendir yarın silikleşirse yine yap yumurtlama 2 gün sürebilir bu hafta bol çalışmalar diliyorum 😀

Cevabınız için çık teşekkür ederim inşAllah çatladığını görürürm Rabbim herkesin gönlüne göre nasip etsin 🙏🏻

Eveeeeet çatır çatır yumurtluyorsun canım bugünü mutlaka değerlendir yarın silikleşirse yine yap yumurtlama 2 gün sürebilir bu hafta bol çalışmalar diliyorum 😀
O kadar panik yaptım ki saolun yorumunuz için perşembe cuma eşim şehir dışına çıkıcak inşAllah çatlama görürürz 🙏🏻

Dünki kadar koyu değil sanırım çatlıcak

Eklentiler

• 31163388-CF54-42FE-B8D9-EFF3F715397E.webp
    31163388-CF54-42FE-B8D9-EFF3F715397E.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 43
Back
X