- 18 Eylül 2021
- 384
- 130
- 53
- 26
- Konu Sahibi Mavimilenam
-
Nedense bitek attığın son fotoda gördüm ben. Hemen belirdi mi yoksa biraz bekledi miAdetime 5 gün var sizce ikinci çizgi var mı yoksa ben görmek istediğimi mi görüyorum
Fotoğraflar 10 dakika içinde ben görüyor gibi olduğumdan ışığı farklı her yerde çektimNedense bitek attığın son fotoda gördüm ben. Hemen belirdi mi yoksa biraz bekledi mi
Hmm şuan dikkatli baktm ama yine son fotoda gördüm bitek sorun bende sanırımFotoğraflar 10 dakika içinde ben görüyor gibi olduğumdan ışığı farklı her yerde çektim
Umarım doğru görüyoruzdurHmm şuan dikkatli baktm ama yine son fotoda gördüm bitek sorun bende sanırım
Yok malesefAdetime 5 gün var sizce ikinci çizgi var mı yoksa ben görmek istediğimi mi görüyorum
Yok malesefAdetime 5 gün var sizce ikinci çizgi var mı yoksa ben görmek istediğimi mi görüyorum
Teşekkür ederimYok malesef
Yok yok eminim son testte kesin gorunuyo silik çizgi. Ama bu kaset testler adetten 5 gün öncesini gosteriyo mu ki ya. Ona kafam takildiUmarım doğru görüyoruzdur
Biraz araştırdım çok silik çizgiyle öğrenende var öğrenmeyende şansımı denemek istedim belki gözükür diyeYok yok eminim son testte kesin gorunuyo silik çizgi. Ama bu kaset testler adetten 5 gün öncesini gosteriyo mu ki ya. Ona kafam takildi
Biraz daha sabretmek en doğrusu sanırım bu noktadaBiraz araştırdım çok silik çizgiyle öğrenende var öğrenmeyende şansımı denemek istedim belki gözükür diye
Öyle evet ama bu konuda asla kendimi tutamıyorumBiraz daha sabretmek en doğrusu sanırım bu noktada
Ben görüyorum sanki inşallah görmek istediğimiz için gormuyoruzdurAdetime 5 gün var sizce ikinci çizgi var mı yoksa ben görmek istediğimi mi görüyorum
Yalniz değilsin canmÖyle evet ama bu konuda asla kendimi tutamıyorum
Bnde erken yapmıstım cıkmamıstı adet günümde bile silik çıkmıştı.Adetini bekle tekrar deneAdetime 5 gün var sizce ikinci çizgi var mı yoksa ben görmek istediğimi mi görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?