Testime bakar mısınız

guliis

Guru
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
12
3
286
Bugün transferin 11. Günü erken gebelik testi yaptım ama ben mi hayali çizgi görüyorum sizce birşey var mı bakarsanız sevinirim

Eklentiler

• DA0E2870-B6DC-421C-AD83-14347DCE5C7C.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 231
Çok çok silik var gibi ama dediğiniz gibi erken yapmışsınız az daha bekleyin net olsun hayırlısı hakkınızda

Bugün transferin 11. Günü erken gebelik testi yaptım ama ben mi hayali çizgi görüyorum sizce birşey var mı bakarsanız sevinirim
Bu konularda hiç bilgim yok transferin 12. Gününden sonra test yapın diyorlar bu platformda okuduklarımı baz alarak söylüyorum.

Görselde ise 2. Çizgiyi gördüm , inşallah doğrudur ve bebeğiniz sizinledir.

Ben ilk gebeliğimde transferin 7. günü test yaptığımda çizgi böyleydi siz yine 11. günü yapmışsınız ve çizgiyi bende gördüm tebrik ederim umarım sağlıkla ilerler :)

Ay ben de gördüm var bence , bikac güne testi yenile hatta her sabah birdaha birdaha yap

Ben aslında negatif olduğunu düşündüm hatta eşime de negatif dedim yarın kan testi günüm ama içime de bir kurt düştü buradan bi paylaşayım dedim. Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için bakalım yarın ne çıkacak

Nedir durumunuz inşallah vardır
Bu gebelik kesesi bozulmus kesemi 9 haftalik olmasi gerekirken 6+1 kalmis ve kalp atisi yok dendi kurtaj denildi ilacla dusuk yaptirdilar ama icimde hep kotu bi his var doktorlar ilgilenmedi belki gec dollenmeydi kalp atisi duyulabilirdi sonradan sizlere keseye bakip yorumlaminizi rica ediyorum doktora gittigimde ama kanamam hafif vardi ama kesik kesik geliyodu sabahi yatirip ilacla dusuk yaptirdilar ve hep kotuyum acaba kalp atisi duyulabilirmiydi yardimci olursaniz sevinirim

Eklentiler

• 20220908_011933.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 177
Çok geçmiş olsun fakat hiç bir bilgim yok keseyi yorumlayacak. Doktorlar en doğrusunu biliyorlardır. Moralinizi yüksek tutun inşallah güzel günler yakındır

Teşekkür ederim sagolun başka bilgisi olan varmi acaba

Öncelikle çok geçmiş olsun canım, ben de üst üste kayıplar yaşadım biri bozulmuş gebelikti hep bir acaba kalıyor akılda ama doktorlar yanılmıyor. Benimkini atayım sana bak böyle bozulmuştu

Eklentiler

• D502BB14-2C96-4783-9103-E5DECD8099B9.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 165
Öncelikle çok geçmiş olsun canım, ben de üst üste kayıplar yaşadım biri bozulmuş gebelikti hep bir acaba kalıyor akılda ama doktorlar yanılmıyor. Benimkini atayım sana bak böyle bozulmuştu
Sizede gecmis olsun ilk gebeligimdi 3sene sonra gelen 3 senelik evliyim sizin kese benimkinden duzgun duruyo ama

Sizede gecmis olsun ilk gebeligimdi 3sene sonra gelen 3 senelik evliyim sizin kese benimkinden duzgun duruyo ama
İlki düzgün ikinci bozuk. Her kesenin şekli farklı oluyo zaten hem keseye hemde kesenin bulunduğu dokuya bakarak yorum yapıyor doktorlar. 2019 aralıkta hamile kalmıştım şubatta kürtaj oldum işte. Benimde nerdeyse 3 sene olmuş bende 3 senelik evliyim. O gebeliğin üstüne 3 kere daha düşük yaptım biri dış gebelikti

Çok gecmis olsun en kisa zamanda Allah tüm isteyenlere hayirlisiyla nasip etsin

Merhabalar kan testi yaptınız mı

Hiç kalp atışı duymamış miydiniz . Yani kalp atışı duydunuz sonradan mı durdu yoksa hiç mi duymadınız

Benim testine de bakar mısınız var mı acaba test yapmaktan kafayı yedim artık 6 gün var adetime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…