- 20 Şubat 2022
- 219
- 199
- 53
- Konu Sahibi Melekk1919
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa gerçekten mi ? Beta hcg kaç çıkmıştı peki hatırlıyo musunVer hemen bende 5 gün gecikmeyle böyle çıkıyordu
İnşallahhcg degeriniz 20 civarinda cikabilir pozitif merak etmeyin onemli olan iki gunde bir katlanmasi
bence varKızlar dün de konu açmıştım. Sabah tekrar test yaptım bakar mısınız ? Kan vermeye gidecem ama negatif çıkarsa diye korkuyorum testlerim aşırı silik.
Sonuç alabildiniz mi? Kan değeriniz kaç çıktı?
Buraya yazmayı unutmuşum evet varmış çok yeni 21 çıktı değerimbence var
Benimde ilk 23 cıkmıştı dört gün sonra tekrar kan verdim 195 çıktı Allaha şükür şu an 7+3 oldum bileBuraya yazmayı unutmuşum evet varmış çok yeni 21 çıktı değeriminşallah güzel artar dua edin bana olur mu
Maşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahBenimde ilk 23 cıkmıştı dört gün sonra tekrar kan verdim 195 çıktı Allaha şükür şu an 7+3 oldum bile
Adetim gecikmemişti daha bir gün vardıMaşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahbenim 2 gün sonra 51 oldu pazartesi tekrar gidicem. Senin 195 çıktığında gecikmenin kaçıncı günüydü acaba
Pazartesi sabah tekrar yap ona göre kan ver ama var gibi inşallah vardırBenimde silik bir çizgi çıktı tekrar test mi yapsam pazartesi kan testi mi yapsam kararsız kaldım
Benim gecikmenin 3. günü 51 o yüzden içim çok rahat değilAdetim gecikmemişti daha bir gün vardı
Bu döllenmeye göre herkeste değişiklik gösterir amABenim gecikmenin 3. günü 51 o yüzden içim çok rahat değil![]()
hiçbir şey görmedim vallaay bende heryere atıyorum bikaç günde bir yapıp ben silik görüyorum ama size de soriyim dedim