TESTİME BAKAR MISINIZ

KelebeksiRY

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2021
2.593
3.079
63
Kızlar selam adetime 2 gün var bugün erken gebelik testi yaptım kan da verdim ama yarın çıkar ancak. Testinde çok silik bir ikinci çizgi var daha koyu olması gerekmez miydi kafam karıştı umarım sadece ben görmüyorumdur. Birde gece saat 6 gibi falan tuvalete gitmiştim afedersiniz yani idrarın 3 4 saatlik bundan da kaynaklanır mı silik olması

Eklentiler

• 20230417_094012.webp
    20230417_094012.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 486
  • 20230417_094004.webp
    20230417_094004.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 417
Son düzenleme:
Kızlar selam adetime 2 gün var bugün erken gebelik testi yaptım kan da verdim ama yarın çıkar ancak. Testinde çok silik bir ikinci çizgi var daha koyu olması gerekmez miydi kafam karıştı umarım sadece ben görmüyorumdur
Evet bende gördüm inşaallah vardır ilk zamanlar silik çıka bilir bu normaldir

Kızlar selam adetime 2 gün var bugün erken gebelik testi yaptım kan da verdim ama yarın çıkar ancak. Testinde çok silik bir ikinci çizgi var daha koyu olması gerekmez miydi kafam karıştı umarım sadece ben görmüyorumdur. Birde gece saat 6 gibi falan tuvalete gitmiştim afedersiniz yani idrarın 3 4 saatlik bundan da kaynaklanır mı silik olması
Gören yok mu ya

Canım ben 39 haftalık hamileyim ben de sabırsız olduğum için erkenden baktığımda bende de böyle silik haldeydi. Sonra clear blue haftasını belli eden test aldım ve 1-2 haftalık olduğunu öğrendim. Testinde Çizgi gördüm bende inşallah hamilesindir 🐣

Tebrik ederim canım sağlıkla kucağına al inşallah belirtilerin varmiydi adetten önce mı kan verdin sonra mı aciklarsan çok sevinirim canım
Merhaba öncelikle teşekkürler inşallah ❤ belirtileriö evet vardı kasık ağrısı, yumurtlama günü başlayıp 3 gün devam eden kasıkta bıçak batması tarzı ağrı, akıntı, halsizlik vardı. Reglden 2 gün önce beta 12 ile öğrendim canım

Merhaba öncelikle teşekkürler inşallah ❤ belirtileriö evet vardı kasık ağrısı, yumurtlama günü başlayıp 3 gün devam eden kasıkta bıçak batması tarzı ağrı, akıntı, halsizlik vardı. Reglden 2 gün önce beta 12 ile öğrendim canım
İnşallah bana da nasip olur

Benim testinde böyle çıktı ama bı pozitif bı negatif cikiyo adetime 3 gün var 2 haftadır bel kasık ağrısı yaşıyorum göğüsler şiş koku bazen çok geliyo ama bu testler benim kafamı karıştırdı bakarmisin bı bunu şimdi yaptim 20 dk da çıktı IMG_20230517_182725.webp IMG_20230517_181655.webp

Benim testinde böyle çıktı ama bı pozitif bı negatif cikiyo adetime 3 gün var 2 haftadır bel kasık ağrısı yaşıyorum göğüsler şiş koku bazen çok geliyo ama bu testler benim kafamı karıştırdı bakarmisin bı bunu şimdi yaptim 20 dk da çıktı Eki Görüntüle 3249038 Eki Görüntüle 3249039
Merhaba, benim ilk testime çok benziyor. Benim de böyle kamerada çok çok az gözüken bir testti. İnşallah güzel sonuçlar olsun kan verip netleştirin bir an önce. Benim belirtilerim bel ve kasık ağrısı, göğüslerde şişkinlik vardı sizinle aynı olan.

Regle 8 gün var. Aslında erken ama bu ay ilk kez ovulasyon testine başladığım için çok merak ediyorum. Bu beta yumurtlamadan kaç gün sonra artmaya başlıyor. Benim yumurtlama 7 Mayıs çatlama 9 mayis

Arkadaşlar merhaba, bugün yumurtlamanın 11. Günü sabay birebeningünlüğü gebelik testi yapmıştım ama ilk 1 saat bir şey göremeyince çöpe atmıştım. Akşam bi baktım yanında silik bi çizgi belirmiş hemen su damlattım ama nr dağıldı ne de gitti çizgi. Bir de ben bir buçuk yıldır sürekli test yapıyorum kuruma çizgisi bile daha hiç görmedim ilk kez silik de olsa ikinci çizgi görüyorum. Bu şekilde hamileliğini öğrenen var mı acaba ?

Eklentiler

• IMG_20230517_211429.webp
    IMG_20230517_211429.webp
    8 KB · Görüntüleme: 145
Back
X