Merhaba ben de pco var bugün reglimin 47. günü bugün yarın regl olmam gerekiyor dün ağrım oldu olacağımı sandım fakat olmadım test yaptım ekliyorum bir bakar mısınız silik çizgi var gibi geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzmek istemem ama görünmüyor. Adetiniz yaklasmissa koyulaşma olması gerekir. Ama inşallah yaniliyorumdurMerhaba ben de pco var bugün reglimin 47. günü bugün yarın regl olmam gerekiyor dün ağrım oldu olacağımı sandım fakat olmadım test yaptım ekliyorum bir bakar mısınız silik çizgi var gibi geliyor
Evet ilk 5 dakika içindeSiyah beyaz fotolarda görünüyor, diğerlerinde görünmüyor. Hemen mi çektiniz fotoyu
Net dakika bilmiyorum ama bir tanesinde henüz 5 dakika olmamıştı daha koyu olan 20-30 dakika falan sanırımKaç dkda çıktı?
Teşekkür ederim nasip…Üzmek istemem ama görünmüyor. Adetiniz yaklasmissa koyulaşma olması gerekir. Ama inşallah yaniliyorumdur
1 gün sonra çıkıyor ordaSağlık ocağında kan sonucu kaç saate çıkıyor bilgisi olan var mı?
Ertesi gün alınabiliyor ama e nabızda düşebilir kontrol et ordanSağlık ocağında kan sonucu kaç saate çıkıyor bilgisi olan var mı?
Teşekkür ederim1 gün sonra çıkıyor orda
Çok teşekkür ederim inşallah sabırsızlıkla sonucu bekliyorumCanım ben var gibi gördüm umarım yanıltmam hayırlısı olsun inşallah