Testime bakar mısınız?

Rabbim en hayırlı en güzel şekilde sağlıklı hayırlı evlatlar versin ben de üstüste yapmıştım transferlerimi tabi iki ay ara ile artık yoruldum dayanamıyorum dedim bıraktım öğretmen olduğum için o süreçte okula gitmekte beni yordu o yüzden ara verdim ama Rabbim’den asla Ümit kesilmez son transferim doktorumun bu defa şansın çok yüksek dediği bir transferdi ve sonrasında her akşam progestan iğne kullandım yine olmadı. İnsana tüp bebek yaptırdığında kesin olacakmış gibi geliyor ama öyle değil olmayınca da çok büyük bir çöküş. Çok iyi anlıyorum biliyorum yaşadım. İstemekten asla vazgeçmeyelim sonsuz hazine sahibi en güzel şekilde verecektir. 🌸
İnşallah canım motivasyonun için teşekkür ederim 🙏🏼 çok yıpratıcı süreç olduğunun farkındayım bende bu süreçten korkuyorum aslında herşeyin hayırlısı olsun hakkımda inşallah

İnşallah canım motivasyonun için teşekkür ederim 🙏🏼 çok yıpratıcı süreç olduğunun farkındayım bende bu süreçten korkuyorum aslında herşeyin hayırlısı olsun hakkımda inşallah
İnanın ki sürecin sonunda her ne şekilde olursa olsun gönlünüzden geçen gerçekleştiğinde her şey kuş gibi hafifliyor sanki hiçbir şey yaşanmamış gibi oluyor süreçte bolca dua edin yaşanan her şeye değecek olan mucize elbet gelecek. ❤️

İnanın ki sürecin sonunda her ne şekilde olursa olsun gönlünüzden geçen gerçekleştiğinde her şey kuş gibi hafifliyor sanki hiçbir şey yaşanmamış gibi oluyor süreçte bolca dua edin yaşanan her şeye değecek olan mucize elbet gelecek. ❤️
Haklısın illaki öyledir ,İnşallah bir gün ..🙏🏼🥹♥️

Merhaba benim adetime 2 gün var kaset test silik çizgi kan tahili beta adete 4 gün varken yaptırdım 67,95 çıktı kasıklarım çok ağrıyor ve şuan ateş basıyor siz adrt günümü kan verdiniz ikinci kanı verdiniz mi ?
Canım merhaba ☀️ beta 67 iken mi silik çizgi çıktı 🥹

Back
X