Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, evet erken gebelik testi. Yarın sabah tekrar deneyeceğim umarım yanlış görmüyorumdur. Çok teşekkürlerMerhaba erken gebelik testi olarak denediniz değil mi?ben hafif bir çizgi görüyorum ama yanıltmak istemem ertesi gün ilk idrarla denemenizi öneririm.İyi akşamlar
Güzel haberler almanız dileğiyleMerhaba, evet erken gebelik testi. Yarın sabah tekrar deneyeceğim umarım yanlış görmüyorumdur. Çok teşekkürler
Aleyküm selam canım valla ben testler konusunda çok kötü şeyler yaşadım bu testinden daha koyu çıktı testim hem de birkaç tane denedim hepsi de öyle çıktı ama sonra koşa koşa acile gıtım sonuç negatif onun için en doğrusu kan vermek inşallah hamilesindirKızlar selam, benim regl döngüm hep geç olur, 35 günü geçer. Şu an 34.gündeyim. iki gün önce yaptığım test sizce pozitif olabilir mi? Kasık ve alt karnımda ağrı var.Eki Görüntüle 3291116 Eki Görüntüle 3291113
Sabah ilk işim kan vermek olacak. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah teşekkür ederimAleyküm selam canım valla ben testler konusunda çok kötü şeyler yaşadım bu testinden daha koyu çıktı testim hem de birkaç tane denedim hepsi de öyle çıktı ama sonra koşa koşa acile gıtım sonuç negatif onun için en doğrusu kan vermek inşallah hamilesindir
Elimde bunlardan vardı, hatta son kalanı da dayanamadım şimdi yaptım. Sabah kan vereceğim inşallah, gelin güvey olmak istemiyorum ama belirginleşmiş gibime geliyor.Erken gebelik testi olduğu için yorum yapamadım. Normal test olsaydı büyük ihtimal pozitifti
Bence hayırlı olsun hamilesiniz:) Rabbim gonlunuze göre versinElimde bunlardan vardı, hatta son kalanı da dayanamadım şimdi yaptım. Sabah kan vereceğim inşallah, gelin güvey olmak istemiyorum ama belirginleşmiş gibime geliyor.Eki Görüntüle 3291202
Çok sağolun Allah razı olsunBence hayırlı olsun hamilesiniz:) Rabbim gonlunuze göre versin![]()
Beta hcg 358 çıktıKızlar selam, benim regl döngüm hep geç olur, 35 günü geçer. Şu an 34.gündeyim. iki gün önce yaptığım test sizce pozitif olabilir mi? Kasık ve alt karnımda ağrı var.Eki Görüntüle 3291116 Eki Görüntüle 3291113
Benim 28 Nisan da 369 çıktığında dokorum 4 Mayıs'ta cagirmıstı kese için :) git gel yapmamak adına bence beklemeyi tercih edin çünkü gidiyoruz kese gözükmüyor küçük olduğu için 1 hafta sonra gel diyor o bir hafta zulüm geliyor insana. 28 Nisan da 369 ile öğrenmiştim, 15 Mayıs ta kalp atışını duyduk çok şükür:) tekrar kan verceekseniz ilk nerede verdiyseniz orda verin, çünkü değişiyor sonuçlarBeta hcg 358 çıktıdüşük mü yüksek mi bilemiyorum Pazartesi'ye randevu aldım. İki günde bir ölçtürmek gerekir mi, pazar günü asm kapalı acilden kan verip baktırmalı mıyım?
Forumda kimyasal gebelik dış gebelik vs çok şey okuyunca açıkçası evde duramıyorum pek. Doktor da büyük ihtimalle erken diyecek ama bir kontrole gidip içimi rahatlatmak istiyorumBenim 28 Nisan da 369 çıktığında dokorum 4 Mayıs'ta cagirmıstı kese için :) git gel yapmamak adına bence beklemeyi tercih edin çünkü gidiyoruz kese gözükmüyor küçük olduğu için 1 hafta sonra gel diyor o bir hafta zulüm geliyor insana. 28 Nisan da 369 ile öğrenmiştim, 15 Mayıs ta kalp atışını duyduk çok şükür:) tekrar kan verceekseniz ilk nerede verdiyseniz orda verin, çünkü değişiyor sonuçlar
Çok fazla kimyasal gebelik geçiren biri olarak diyim büyük ihtimalle normal gebelik, seneler sonra ilk defa normal bir gebelik geçirdim ve adet günümde benimde değerim 300lerdeydi. Kendinizi buna şartlamayın nolur nolmaz iki gün sonra tekrar beta verin. En az iki katı çıkarsa sorun yok zaten. İçiniz ferah olsunForumda kimyasal gebelik dış gebelik vs çok şey okuyunca açıkçası evde duramıyorum pek. Doktor da büyük ihtimalle erken diyecek ama bir kontrole gidip içimi rahatlatmak istiyorumumarım sorunsuz bir gebeliktir. Allah kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin teşekkürler
![]()
Canım bende 4 defa kimyasal gecirdim 1 tane de boş gebelik sorun bulamadılar hala bir bebişim yok senin kaç taneydi nezaman oldu bebişin sürecin nasildiÇok fazla kimyasal gebelik geçiren biri olarak diyim büyük ihtimalle normal gebelik, seneler sonra ilk defa normal bir gebelik geçirdim ve adet günümde benimde değerim 300lerdeydi. Kendinizi buna şartlamayın nolur nolmaz iki gün sonra tekrar beta verin. En az iki katı çıkarsa sorun yok zaten. İçiniz ferah olsun![]()
Takip etttiğim 12 kimyasal gebelik 2 dış gebeliğim var. Hiç bir sorunda görülmedi. 2 klomen 2 aşılama yaptım hiç tutmadı bile. 2 tüp bebek denedim onlarda kimyasal oldu. Sonra kendiliğinden hamile kaldımCanım bende 4 defa kimyasal gecirdim 1 tane de boş gebelik sorun bulamadılar hala bir bebişim yok senin kaç taneydi nezaman oldu bebişin sürecin nasildi
Maşallah canım bende 4 senelik evliyim bu 5 düşük ilk 3 sene içinde oldu sebebini bulamadılar herhangibir tedavim henüz olmadı düşükler 3 4 ay arayla olunca bişey gerekli görmediler ama son bir senedir gebe kalamiyorum artık iyi bir doktor bulup gidecem kendiliğinden olsun çok istedim ama artık sırayla tüm tedavileri deneriz banada nasip olurTakip etttiğim 12 kimyasal gebelik 2 dış gebeliğim var. Hiç bir sorunda görülmedi. 2 klomen 2 aşılama yaptım hiç tutmadı bile. 2 tüp bebek denedim onlarda kimyasal oldu. Sonra kendiliğinden hamile kaldım