Testime bakar mısınız

iremgns

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2020
262
177
53
IMG_3760.webp

Kızlar elim ayağım titriyo orada çizgi var değil mi cevap verin lütfen

Evet çok net var gözüküyor yarın hemen test verin özelde hemen verin gözünüz aydın 🥰 kaçgün geçti bayağıda net yüksek sanırım betahcg çok iyi
İnşallah vardır sağlıklıdır 4 gün geçti çok şaşkınım endişeliyim bir sürü duygu bi arada şuan ilk bebeğimi tam bir sene önce 9 haftalıklen kaybetmiştim 1 senedir bu anı bekliyorum dua edin nolur Rabbim isteyen dileyen herkese en sağlıklısından versin İnşaAllahh 🥹🥹

Hayırlı olsun belirtileriniz nelerdi ve ilişkiden kaç gün sonra başladı bende aynı beklemedeyim 😍😍😍😍🙂🥺

Hayırlı olsun belirtileriniz nelerdi ve ilişkiden kaç gün sonra başladı bende aynı beklemedeyim 😍😍😍😍🙂🥺
Çok teşekkür ederim inşallah hayırlıdır ve sağlıklıdır Rabbim senin beklentine de bir an önce kavuştursun inşallahh 🥹 belirtim bağdaş kurunca sol kasığım acıyodu tek belirtim bu diyebilirim hatta notlarıma yazmışım eğer gerçekten hamileysem herkese vericeğim tek tavsiye kafadan atın ilk hamileliğimde de kafamda hiç yokken oldu ama onu kaybettim 1 sene sonra yine kafamda yokken geldi ne zaman oldu hatırlamıyorum bile bu ay içinde 🥹

Çok teşekkür ederim inşallah hayırlıdır ve sağlıklıdır Rabbim senin beklentine de bir an önce kavuştursun inşallahh 🥹 belirtim bağdaş kurunca sol kasığım acıyodu tek belirtim bu diyebilirim hatta notlarıma yazmışım eğer gerçekten hamileysem herkese vericeğim tek tavsiye kafadan atın ilk hamileliğimde de kafamda hiç yokken oldu ama onu kaybettim 1 sene sonra yine kafamda yokken geldi ne zaman oldu hatırlamıyorum bile bu ay içinde 🥹
Ah ya allah rahmet eylesin canım ben kaç aydır deniyorum olmuyo şimdi pazartesi çatlama günümde değerlendirdim o günden beri ağrım var şu son 4 gündür de adet ağrım var çok üzüyo beni bu kadar erken belirti olamaz gibi

Eki Görüntüle 3299102
Kızlar elim ayağım titriyo orada çizgi var değil mi cevap verin lütfen
Bebetime kaset testlerin en hassasi iyi denk helmis bulmussunuz ben bulamiyorum bunu baska test aldim ☺ bebis var gorunuyo Allah im saglikla kucaginiza aldirsin insallah 😇😇 kan verince bizimlede paylasin baska test varsa yapin kesinlessin hatta sabaha kadar 😇 bu arada zaten hep kafadan atinca oluyo elimde degil diyorz ama pes edip vazgectgmiz zaman varya iste ozaman geliyo minik mucizeler 🥰😊 Allah im bekleyen hic kimseyi bu bekleyiste birakmasin🙏

İnşallah vardır sağlıklıdır 4 gün geçti çok şaşkınım endişeliyim bir sürü duygu bi arada şuan ilk bebeğimi tam bir sene önce 9 haftalıklen kaybetmiştim 1 senedir bu anı bekliyorum dua edin nolur Rabbim isteyen dileyen herkese en sağlıklısından versin İnşaAllahh 🥹🥹
Rabbim sağlıkla huzurla kucağınıza aldırsın🤲önceki olumsuzlukları unutun kucağınıza alınca unutuyorsunuz 🥰hamileliğinizin tadını çıkarın

[QUOTE="iremgns, post: 75479862, member: 993339"

evrt yaptırdım 34.25 çıktı ama adet günümden 4 gün geçti çok az geldi bana elin kolum bağlı oturuyorum şimdi çok endişelerim var inşallah geç döllenme olmuştur diye umut ediyorum
[/QUOTE]
Niye öyle olumsuz düşünüyorsunuz önemli olan 48 saat sonra iki kat düzenli artması çoğumuzda her zaman tık diye olmuyor normal hayatımızda da birkaç gün geç olabiliyoruz öyle düşünün kötüyü çağırmayın güzel düşünün dua edin o ilk öğrendiğiniz enerjinizi kaybetmeyin🥰

Back
X