Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çok net var gözüküyor yarın hemen test verin özelde hemen verin gözünüz aydınEki Görüntüle 3299102
Kızlar elim ayağım titriyo orada çizgi var değil mi cevap verin lütfen
Hayırlı olsun var büyük ihtimalleEki Görüntüle 3299102
İnşallah vardır sağlıklıdır 4 gün geçti çok şaşkınım endişeliyim bir sürü duygu bi arada şuan ilk bebeğimi tam bir sene önce 9 haftalıklen kaybetmiştim 1 senedir bu anı bekliyorum dua edin nolur Rabbim isteyen dileyen herkese en sağlıklısından versin İnşaAllahhEvet çok net var gözüküyor yarın hemen test verin özelde hemen verin gözünüz aydınkaçgün geçti bayağıda net yüksek sanırım betahcg çok iyi
Teşekkür ederim inşallah inşallahhhHayırlı olsun var büyük ihtimalle![]()
Eki Görüntüle 3299102
Kızlar elim ayağım titriyo orada çizgi var değil mi cevap verin lütfe
Çok tatlısınız çok teşekkür ederimmm inşallah dediğin gibidirVar. Çocuk askere gidecekhemen doktora gidin bence.
Çok teşekkür ederim inşallah hayırlıdır ve sağlıklıdır Rabbim senin beklentine de bir an önce kavuştursun inşallahhHayırlı olsun belirtileriniz nelerdi ve ilişkiden kaç gün sonra başladı bende aynı beklemedeyim![]()
Ah ya allah rahmet eylesin canım ben kaç aydır deniyorum olmuyo şimdi pazartesi çatlama günümde değerlendirdim o günden beri ağrım var şu son 4 gündür de adet ağrım var çok üzüyo beni bu kadar erken belirti olamaz gibiÇok teşekkür ederim inşallah hayırlıdır ve sağlıklıdır Rabbim senin beklentine de bir an önce kavuştursun inşallahhbelirtim bağdaş kurunca sol kasığım acıyodu tek belirtim bu diyebilirim hatta notlarıma yazmışım eğer gerçekten hamileysem herkese vericeğim tek tavsiye kafadan atın ilk hamileliğimde de kafamda hiç yokken oldu ama onu kaybettim 1 sene sonra yine kafamda yokken geldi ne zaman oldu hatırlamıyorum bile bu ay içinde
![]()
Bebetime kaset testlerin en hassasi iyi denk helmis bulmussunuz ben bulamiyorum bunu baska test aldim ☺ bebis var gorunuyo Allah im saglikla kucaginiza aldirsin insallahEki Görüntüle 3299102
Rabbim sağlıkla huzurla kucağınıza aldırsınİnşallah vardır sağlıklıdır 4 gün geçti çok şaşkınım endişeliyim bir sürü duygu bi arada şuan ilk bebeğimi tam bir sene önce 9 haftalıklen kaybetmiştim 1 senedir bu anı bekliyorum dua edin nolur Rabbim isteyen dileyen herkese en sağlıklısından versin İnşaAllahh![]()
Kan testi yaptırdınız mıEki Görüntüle 3299102
evrt yaptırdım 34.25 çıktı ama adet günümden 4 gün geçti çok az geldi bana elin kolum bağlı oturuyorum şimdi çok endişelerim var inşallah geç döllenme olmuştur diye umut ediyorumKan testi yaptırdınız mı