Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birgebeningünlüğü testi mi bu canım, ben çizgi göremedim ama aynı testten önceden yaptığımda kuruma çizgisi ile yanıltmıştı beni6 gün var aslında erken gebelik testi yaptım bozuk çıktı sanırım sonra normal test yaptım oda bu şekilde çizgi var gibi duruyo yada ben öyle görmek istiyorum
Ama hemen çıktı beklemedi kiKUruma cizgisi o
Yok değil eczaneden almıştımBirgebeningünlüğü testi mi bu canım, ben çizgi göremedim ama aynı testten önceden yaptığımda kuruma çizgisi ile yanıltmıştı beni
Anladım, bence bir kaç gün sonra tekrar test yapYok değil eczaneden almıştım
Tamam ☺Anladım, bence bir kaç gün sonra tekrar test yap
Merhaba ne yaptınız acaba sonucunuz ne aynı durumu yaşıyorum daTamam ☺![]()
Geçen ayın testi ydi bu o testin üzerine regl oldum ama bu ay gecikmem varMerhaba ne yaptınız acaba sonucunuz ne aynı durumu yaşıyorum da
Bende nişanlıyım erken gebelik testi yaptım çizgi var gibiydi atayım bir bakın sizde de böyle miydi? Soldakinde görüyorum ben sanki hamileyimdir diye gerginim açıkçası inşallah yoktur bende. Allah isteyenlere nasip etsinGeçen ayın testi ydi bu o testin üzerine regl oldum ama bu ay gecikmem var
Gecikmen oldu mu bide çok beklediyse o çizgi mutlaka çıkıyor çok test yaptım 1 buçuk senedir çoğunda kuruma çizgisi olur sizin de öyle duruyoBende nişanlıyım erken gebelik testi yaptım çizgi var gibiydi atayım bir bakın sizde de böyle miydi? Soldakinde görüyorum ben sanki hamileyimdir diye gerginim açıkçası inşallah yoktur bende. Allah isteyenlere nasip etsin
Hayır bir hafta önce ilişkide bulunduk. Çizgi 5 dakika içinde böyle idi. Aslında erken olduğunu biliyorum test için ama çizgi beni korkuttu açıkçasıGecikmen oldu mu bide çok beklediyse o çizgi mutlaka çıkıyor çok test yaptım 1 buçuk senedir çoğunda kuruma çizgisi olur sizin de öyle duruyo
Bir iki gün sonra tekrar yap bence canım varsa yada yoksa o zaman belli olur yada yarın ilk idrarla dene bideHayır bir hafta önce ilişkide bulunduk. Çizgi 5 dakika içinde böyle idi. Aslında erken olduğunu biliyorum test için ama çizgi beni korkuttu açıkçası
Tamam teşekkür ederim Allah size hayırlı evlat nasip etsin.Bir iki gün sonra tekrar yap bence canım varsa yada yoksa o zaman belli olur yada yarın ilk idrarla dene bide
Amin inşallahTamam teşekkür ederim Allah size hayırlı evlat nasip etsin.
Sizi rahatsız ettim ama testi ikiye ayırıp hiç baktınız mı o testin içinde hiç çizgi var mıydı?6 gün var aslında erken gebelik testi yaptım bozuk çıktı sanırım sonra normal test yaptım oda bu şekilde çizgi var gibi duruyo yada ben öyle görmek istiyorum
Hayalet çizgi denilen çizgiden vardı canım ama tam regl gününde regl olmuştumSizi rahatsız ettim ama testi ikiye ayırıp hiç baktınız mı o testin içinde hiç çizgi var mıydı?
İstediğin zaman yazabilirsin canım hiç sorun değilSizi rahatsız ettim ama testi ikiye ayırıp hiç baktınız mı o testin içinde hiç çizgi var mıydı?
Yani beyaz mıydı çizgi yoksa pembemsi baya silik olandan mıydı acaba?Hayalet çizgi denilen çizgiden vardı canım ama tam regl gününde regl olmuştum