Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 gün gecikmem var az önce yaptım erken mi yoksa yok mu yaaNegatif
Teşekkür ederimCanım bazı testler küçük büyük farkı olduğu için harflerin altınsa durmaya bilir bu testte göre negatif hayırlı sı olsun,![]()
Teşekkür ederimNegatif hamile degılsın
Hayir erken degil canim. Negatif. Bence doktora git bir muayne eder kisttir enfeksiyondur bakar olmadi söktürücü verir.4 gün gecikmem var az önce yaptım erken mi yoksa yok mu yaa![]()
Normal test mi aldın? erken gebelik testi alıp dene istersen
Öyle yapacağım teşekkür ederimHayir erken degil canim. Negatif. Bence doktora git bir muayne eder kisttir enfeksiyondur bakar olmadi söktürücü verir.
Normal test yaptım erken gebelikte aldım onu da ilk idrarla yarın yapacağımNormal test mi aldın? erken gebelik testi alıp dene istersen![]()
Tebrikler gebelik görünüyorBuda benim bakar mısınız
Canım bence testi sabah ilk ısrarla tekrarla bence bazı testler yanlış verebiliyoKızlar flaşı arkadan tutunca ön taraftan çizgi görünüyor böyle bişey olabilir mi?
Hayirli olsuunBuda benim bakar mısınız
Ama benim adetıme daha 10 gün var gecen ayda 10 gün erken adet oldum 2 aydır adetım duzensız oldu doktor hap vermış onu da kullanıyorum boyle direk teste cıkması dogru muTebrikler gebelik görünüyor![]()
Canım bu marka test genelde doğru çıkarıyor ve bariz belli bu R'da pozitif erken döllenme olabilir üstüne görme olabilir son adetinizden sonra da tutmuş olabilir bnce kan vermelisinizAma benim adetıme daha 10 gün var gecen ayda 10 gün erken adet oldum 2 aydır adetım duzensız oldu doktor hap vermış onu da kullanıyorum boyle direk teste cıkması dogru mu