Testime bakar mısınız ??

merveogrtmnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2023
824
480
33
Kızlar ilk 5 dakikada çokkk hafif bir çizgi çıktı sizce var mıdır gebelik adetime 3 gün var

Eklentiler

• IMG_0807.webp
    IMG_0807.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 89
Bence var silikte olsa gözüküyor çünkü🌺🧿 Hayırlı olsun 🤰🌺 Benimde regl 8 gün var erken test yaptım dayanamadım 🤭🌺 Veee sonuç 🧿🌺

Dahada belirginleşmiş çizgi

Ay allahh ben gebelere düştüm yhaaa kizlar hele beni alın aranıza yaaaa bende istiyorum banananeee 🤣

Sizin adiniza cidden sevindim darisi benim basima su kizcenizede dualarinzda yer vermeyi unutmayin masallh ikinize 🧿 rabbim hayrli saglikli sonuclarimiz olsun 👣👩🏼‍🍼🤲🏻

Ay allahh ben gebelere düştüm yhaaa kizlar hele beni alın aranıza yaaaa bende istiyorum banananeee 🤣

Sizin adiniza cidden sevindim darisi benim basima su kizcenizede dualarinzda yer vermeyi unutmayin masallh ikinize 🧿 rabbim hayrli saglikli sonuclarimiz olsun 👣👩🏼‍🍼🤲🏻
Ya canım ben neler neler yaşadım insanın imtihanı diyorum hiç aklıma gelmeyecek şeyler çıktı inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın 🥰 adetin ne zaman ?

Ya canım ben neler neler yaşadım insanın imtihanı diyorum hiç aklıma gelmeyecek şeyler çıktı inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın 🥰 adetin ne zaman ?

Aminnn aminn aminnn 👣👩🏼‍🍼Malesef birseyler yasiyoruz yoksa inan buralarda ne isimiz var iki dertlesiyoruz iste gelip geciyor.. ama skntı aynı dert aynı 7ile 10 gun sonra faln benim regli 🤲🏻 insallh bu ay olmamda bende katilirim araniza 👩🏼‍🍼

Back
X