Testime bakar mısınız ??

merveogrtmnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2023
824
480
33
Kızlar ilk 5 dakikada çokkk hafif bir çizgi çıktı sizce var mıdır gebelik adetime 3 gün var

Eklentiler

• IMG_0807.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 89
Bence var silikte olsa gözüküyor çünkü Hayırlı olsun Benimde regl 8 gün var erken test yaptım dayanamadım Veee sonuç

Dahada belirginleşmiş çizgi

Ay allahh ben gebelere düştüm yhaaa kizlar hele beni alın aranıza yaaaa bende istiyorum banananeee

Sizin adiniza cidden sevindim darisi benim basima su kizcenizede dualarinzda yer vermeyi unutmayin masallh ikinize rabbim hayrli saglikli sonuclarimiz olsun

Ya canım ben neler neler yaşadım insanın imtihanı diyorum hiç aklıma gelmeyecek şeyler çıktı inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın adetin ne zaman ?

Ya canım ben neler neler yaşadım insanın imtihanı diyorum hiç aklıma gelmeyecek şeyler çıktı inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın adetin ne zaman ?

Aminnn aminn aminnn Malesef birseyler yasiyoruz yoksa inan buralarda ne isimiz var iki dertlesiyoruz iste gelip geciyor.. ama skntı aynı dert aynı 7ile 10 gun sonra faln benim regli insallh bu ay olmamda bende katilirim araniza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…