Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
görsel yokSelam kızlar, dün adet olmam gerekti ama olmadım. Sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım ama çizgiler olmaları gerektiği yerde değiller. Sonuçtan emin olamadım. Sizde bir bakar mısınız ?
Evet ekleyemiyorum nedensegörsel yok
Dosya ekle yazan yerde aalındaEvet ekleyemiyorum nedense![]()
O kısma basıyorum ama sadece mavi oluyor normale dönüyor, ben telefonun mobil uygulamasından giriyorum acaba o yüzden mi böyle oluyor ?Dosya ekle yazan yerde aalında
İçerden kaymış gibi test kapağını açıp o şekilde bir çekip atın bakalımUygulamada olduğum için olmamış Chrome üzerinden yükledim şimdi![]()
Test bozuk gibi sanki canım başka test alıp tekrarla benceAçıp çektim![]()
Tüh, şansıma bozuk test denk gelmiş. Bilsem bir tane daha alırdım. Yarın sabah başka bir testle tekrarlayayim en iyisi teşekkür ederimTest bozuk gibi sanki canım başka test alıp tekrarla bence
Bozuk gibi test ama var gibi de sanki kaymış gibi duruyorAçıp çektim![]()
Evet düşününce negatif bir testte ikinci çizgi görünmez ama bu teste de tam guvenemedim. Sabah başka marka bir testle deneyip tekrar bu konunun altına paylaşırım belki bir başkası da yaşar aynı durumuBozuk gibi test ama var gibi de sanki kaymış gibi duruyor![]()
Evet bende öyle düşündüm inşallah vardırEvet düşününce negatif bir testte ikinci çizgi görünmez ama bu teste de tam guvenemedim. Sabah başka marka bir testle deneyip tekrar bu konunun altına paylaşırım belki bir başkası da yaşar aynı durumu![]()