Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de 5. Gün böyle çıktı. 9. Gün 234 ile netleştiTransferimin 5. Günü çılgınlık yapıp test yapmak istedim böyle çıktı .Eki Görüntüle 3441863 Eki Görüntüle 3441864
Pozitif bence , yumurtlamadan kaç gün sonra testi yaptinizTransferimin 5. Günü çılgınlık yapıp test yapmak istedim böyle çıktı .Eki Görüntüle 3441863 Eki Görüntüle 3441864
Teşekkür ederim daha önce kalbi durdu şimdi korkuyorummBenim de 5. Gün böyle çıktı. 9. Gün 234 ile netleştihayırlı olsun diyelim
![]()
Doğal gebelik değilPozitif bence , yumurtlamadan kaç gün sonra testi yaptiniz
Anladım hayırlı olsun. Benimde yumurtlamanin üstünden 14 gün geçti test yaptım ama negatif. Olsaydı bir döllenme çıkardı büyük ihtimalleDoğal gebelik değiltüp bebek transferim oldu
![]()
Eğer uzun süredir gebe kalamıyorsanız yumurta takibi tavsiye ederimAnladım hayırlı olsun. Benimde yumurtlamanin üstünden 14 gün geçti test yaptım ama negatif. Olsaydı bir döllenme çıkardı büyük ihtimalle
Ovulasyon kullanıyorumEğer uzun süredir gebe kalamıyorsanız yumurta takibi tavsiye ederimtüp bebekten önce çok yaptırıyordum
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızTeşekkür ederim daha önce kalbi durdu şimdi korkuyorumminşallah güzel ilerler
ben de kan testimi bir kaç gün sonra vereyim o zaman
Doktor ile yumurta takibi demek istemiştim , günün gelincede çatlatma iğnesi verir . Diğer türlü dr yasaklamıştı bana o ovulasyon testleri strese sokuyorOvulasyon kullanıyorum
Çok teşekkür ederimmİnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız![]()
Anladım doktorda biraz uzak , milletin hemen plansız bile oluyor ya inşallah çok beklemeden benimde sağlıklı olurDoktor ile yumurta takibi demek istemiştim , günün gelincede çatlatma iğnesi verir . Diğer türlü dr yasaklamıştı bana o ovulasyon testleri strese sokuyor
Olur olur hormonlarında sıkıntı yoksa amh düşük değilse pcos değilsen eşinin spermi iyiyse hemencik olur şanslısınnn herkesin olduğu gibi doğal olurAnladım doktorda biraz uzak , milletin hemen plansız bile oluyor ya inşallah çok beklemeden benimde sağlıklı olur
Amh 7.93 çıktı sanırım bu pcos belirtisiymis yüksek çıktı. Lh en son 10.2 idiOlur olur hormonlarında sıkıntı yoksa amh düşük değilse pcos değilsen eşinin spermi iyiyse hemencik olur şanslısınnn![]()
Başka fotoğraf var mı yakındannSizce varmı reglma 7gün var bu sabah yaptıgm test
Başka fotoğraf var mı yakındann
Canım hayırlı olsun. Ya benim de 7. Günüm idrarını bekletip mi yaptın kaset testi yoksa bekletmeden mi. Benim ki de pozitif ama ilk idrarla yapmadım resim atayım 5 10 dk içinde çıktı .Transferimin 5. Günü çılgınlık yapıp test yapmak istedim böyle çıktı .Eki Görüntüle 3441863 Eki Görüntüle 3441864
Senin testin pozitif kesinlikle canımCanım hayırlı olsun. Ya benim de 7. Günüm idrarını bekletip mi yaptın kaset testi yoksa bekletmeden mi. Benim ki de pozitif ama ilk idrarla yapmadım resim atayım 5 10 dk içinde çıktı .