• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar mısınız

Delaljiyan

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2021
608
258
53
Kızlar predictor marka test ovulasyon testi yapmadım ama çatlamanın 10.günü olduğunu düşünüyorum. Sizce bir şey var mı
IMG_1467.webp

Kızlar predictor marka test ovulasyon testi yapmadım ama çatlamanın 10.günü olduğunu düşünüyorum. Sizce bir şey var mı
Eki Görüntüle 3585042
Aynı idrarla iki ayrı test yaptım dün akşam üstü yaptiklarimda böyle çıktı bunda da ama biri daha koyu bdiri nasıl açık renk oluyor anlamadım aksamkilr de böyleydi tekrar kimyasal olacak diye korkuyorum 4 yıldır olmuyor 2 kimyasal hariç

Eklentiler

• IMG_20250501_074154.webp
    IMG_20250501_074154.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 35
Aynı idrarla iki ayrı test yaptım dün akşam üstü yaptiklarimda böyle çıktı bunda da ama biri daha koyu bdiri nasıl açık renk oluyor anlamadım aksamkilr de böyleydi tekrar kimyasal olacak diye korkuyorum 4 yıldır olmuyor 2 kimyasal hariç
Ben yukarıdaki testte bir şey göremedim en iyisi kan verin kesin olur

Ben yukarıdaki testte bir şey göremedim en iyisi kan verin kesin olur
Silik gölge gibi duruyor durdukça koyulaşdi tabi şuan resimde pek belli olmuyor yarın sağlık ocağında verim kan en iyisi teşekkür ederim inşallah rabbim sanada banada isteyen herkese hayırlı evlat versin

Birinci resimde biaey görünmüyor ama ikincisinde gölge var gibi. Adet tarihiniz gecti mi?

Back
X