Kuruma çizgisi bu şekilde mi oluyor daha önce görmemiştim kararma yapıp bakıyolardı buradakiler bende bu şekilde yaptımKızlar adetime 8 gün falan kaldı uygulamaya göre 6 gün bugün 2 kere erken gebelik testi yaptım prodoctor sanırım öğle saatlerinde 5 dakika falan bekledim olacak gibi oldu ama göremedim çizgiyi karartma yaptım çekip sizce var mıdır çok mu erken yaptım testi?
Evet çok erken yapmışsın. Test şu an için negatif canımKızlar adetime 8 gün falan kaldı uygulamaya göre 6 gün bugün 2 kere erken gebelik testi yaptım prodoctor sanırım öğle saatlerinde 5 dakika falan bekledim olacak gibi oldu ama göremedim çizgiyi karartma yaptım çekip sizce var mıdır çok mu erken yaptım testi?
Yaa ne zaman tekrarlamalıyımEvet çok erken yapmışsın. Test şu an için negatif canım
Az önce bidaha yaptım böyle çıktı diğerlerinde çok çok dikkatli bakınca çıplak gözle belli oluyor ama bunda biraz net bakınca görebiliyorum yanlış mı görüyorum acaba? Birde adetime 8 gün var uygulamaya göre 6 gün kan versem çıkar mı acabaÇizgi yok.
Yumurtlamanin üzerinden kaç gün gecdi erken yapmışsın bana kalırsa 3,4 gün kala varsa çıkarAz önce bidaha yaptım böyle çıktı diğerlerinde çok çok dikkatli bakınca çıplak gözle belli oluyor ama bunda biraz net bakınca görebiliyorum yanlış mı görüyorum acaba? Birde adetime 8 gün var uygulamaya göre 6 gün kan versem çıkar mı acaba
10 11 gün geçtiYumurtlamanin üzerinden kaç gün gecdi erken yapmışsın bana kalırsa 3,4 gün kala varsa çıkar
28 29 30 1 yumurtlama10 11 gün geçti
Ozaman olabilir genelde 11. Gün civarı çıkıyor10 11 gün geçti
Yani çizgiyi görüyorum ben aslında kan testi versem çıkar mı kiOzaman olabilir genelde 11. Gün civarı çıkıyor
Çıkar buraya atınca resimler zaten bulaniklasiyor anlamadım sen gözle gorebiliyorsan bı ver zaten ilk kanda sonra idrarda çıkıyorYani çizgiyi görüyorum ben aslında kan testi versem çıkar mı ki
Tamam çok teşekkür ederimÇıkar buraya atınca resimler zaten bulaniklasiyor anlamadım sen gözle gorebiliyorsan bı ver zaten ilk kanda sonra idrarda çıkıyor
Regl dongunuz nasilda adetinizen 8 gun varken 11 gun once yumurtlamis oldunuz?Tamam çok teşekkür ederim
2 aydır ayın 17 sinde adet oluyorum uygulama var bende yumurtlama günlerini gösteriyorRegl dongunuz nasilda adetinizen 8 gun varken 11 gun once yumurtlamis oldunuz?
Son adet tarihiniz nedir?
Bir onceki adet tarihiniz nedir?
Regl dongunuz nasilda adetinizen 8 gun varken 11 gun once yumurtlamis oldunuz?
Son adet tarihiniz nedir?
Bir onceki adet tarihiniz nedir?
Teşekkür ederim26-30 nisan arasi yumurtlamissiniz.
14-15 Mayis'tan once gebe oldugunuzu ogrenemezsiniz.
Dongunuz uzunmus biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?