Testime bakar mısınız

reyhan__

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2025
115
16
13
24
Selamlar, 2 gün önce dün biten yerleşme kanaması benzeri lekelenmem oldu reglima da 2 gün var, aslında bugün olmaliydim ama bazen 40.gun oluyorum 40 günden hesaplarsam 2 gün var. Erken gebelik belirtilerim zaten var ve geçen ay bir kimyasal geçirdim. Kimyasal sonrası sağlıklı gebelik yüksek ihtimal diyorlar ama yine de korkuyorum. TSH 7.4 benim bunun için yarın doktoruma gideceğim. Bir testime bakar mısınız ve önerileriniz vs de benim için çok önemli. Sizlerden fikir almayı çok isterim

Eklentiler

• 1000018501.webp
    1000018501.webp
    96,8 KB · Görüntüleme: 85
Kizlar bu arada şuan baktım yine çok açık kahverengi bir lekelenmem olmuş, yine çok az miktarda. Kimyasala mi dönüyor acaba yine

Selamlar, 2 gün önce dün biten yerleşme kanaması benzeri lekelenmem oldu reglima da 2 gün var, aslında bugün olmaliydim ama bazen 40.gun oluyorum 40 günden hesaplarsam 2 gün var. Erken gebelik belirtilerim zaten var ve geçen ay bir kimyasal geçirdim. Kimyasal sonrası sağlıklı gebelik yüksek ihtimal diyorlar ama yine de korkuyorum. TSH 7.4 benim bunun için yarın doktoruma gideceğim. Bir testime bakar mısınız ve önerileriniz vs de benim için çok önemli. Sizlerden fikir almayı çok isterim
Baska testle tekrarlama sansiniz var mi? Bana test dagilmis gibi geldi. Kirmizi renkli ve yogun olmadığı sürece yerlesme diye biliyorum ama yasamadim. Tsh yuksek gercekten onun icin iyiki gidiyorsunuz yarin

Baska testle tekrarlama sansiniz var mi? Bana test dagilmis gibi geldi. Kirmizi renkli ve yogun olmadığı sürece yerlesme diye biliyorum ama yasamadim. Tsh yuksek gercekten onun icin iyiki gidiyorsunuz yarin
Tabi tekrarlayacagim ama yarın yapayım dedim aslında baya çizgi şeklinde burada yükleyince bulanıklasip öğle göründü sanırım ama silik, direkt bakınca görülen çizgi şeklinde bir sonuç var elimde.

Kızlar gebelik testindeki çizgi kuruma mı çözemedim bakar mısınız

IMG_2089.webp

Eklentiler

• IMG_2090.webp
    IMG_2090.webp
    99,3 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_2091.webp
    IMG_2091.webp
    102,2 KB · Görüntüleme: 12
Back
X