Testime bakar mısınız

hzlkm16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2024
31
8
1
27
Ayın 18 inde yumurtlama gördüm normalde döngüm 30 gün ama yumurtlamaya göre bugün regl olmam gerek gün içinde yaptığım test alttaki gibi marka First test sizce gebelik var mıdır kızlar
e7829340-540a-457a-a689-1f265e117ac3.webp

Bu test bende yalancı pozıtıf çıkarmıştı canım. Predictor veya awox test dene onlar guvenılir
Merhaba kan testi veremedim maalesef bugün awox test yaptım sonucuma bakabilir misiniz tecrübelisiniz sanırım

Eklentiler

• IMG_8969.webp
    IMG_8969.webp
    30 KB · Görüntüleme: 24
  • 42B2364A-4901-4CA4-8AF1-81BF750840FB.webp
    42B2364A-4901-4CA4-8AF1-81BF750840FB.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 23
Merhaba kan testi veremedim maalesef bugün awox test yaptım sonucuma bakabilir misiniz tecrübelisiniz sanırım
Canım resimdeki çizgi gri gibi ama burda görüntü kalitesi düşüyor eger sen pembeli görüyorsan cok sılık cızgıde 5 İle 20 arası değer oluyor ıkı gun sonra pembelesmesi gerekir

Canım resimdeki çizgi gri gibi ama burda görüntü kalitesi düşüyor eger sen pembeli görüyorsan cok sılık cızgıde 5 İle 20 arası değer oluyor ıkı gun sonra pembelesmesi gerekir
Evet aşırı silik birde gün içinde yaptım testi gözle görünüyor karartı tarzında kamerada zor gözüküyor

Maalesef henüz veremedim vaktim olmadı açıkçası birazda zaman geçmesini bekliyorum cesaret edemiyorum sanırım sizin bat günü ne zaman
Benim tüp bebek olduğu için transfer günü sayıyorum normalde pazartesi günü kan vermem lazım ama bugünlerde de çıkıyormuş testi tekrarladınız mı isterseniz başka bir Marka test yapın

Benim tüp bebek olduğu için transfer günü sayıyorum normalde pazartesi günü kan vermem lazım ama bugünlerde de çıkıyormuş testi tekrarladınız mı isterseniz başka bir Marka test yapın
Evet bende tedavi gördüm eğer tutunmuşsa 12. Günde belli oluyor umarım hayırlı güzel haberler alırsınız 4 gündür testleri tekrarlıyorum bugün awox marka ile denedim çok ince silik çıkıyor hepsi

Back
X