Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu test bende yalancı pozıtıf çıkarmıştı canım. Predictor veya awox test dene onlar guvenılirAyın 18 inde yumurtlama gördüm normalde döngüm 30 gün ama yumurtlamaya göre bugün regl olmam gerek gün içinde yaptığım test alttaki gibi marka First test sizce gebelik var mıdır kızlar Eki Görüntüle 3612679
Merhaba kan testi veremedim maalesef bugün awox test yaptım sonucuma bakabilir misiniz tecrübelisiniz sanırımBu test bende yalancı pozıtıf çıkarmıştı canım. Predictor veya awox test dene onlar guvenılir
Canım resimdeki çizgi gri gibi ama burda görüntü kalitesi düşüyor eger sen pembeli görüyorsan cok sılık cızgıde 5 İle 20 arası değer oluyor ıkı gun sonra pembelesmesi gerekirMerhaba kan testi veremedim maalesef bugün awox test yaptım sonucuma bakabilir misiniz tecrübelisiniz sanırım
Evet aşırı silik birde gün içinde yaptım testi gözle görünüyor karartı tarzında kamerada zor gözüküyorCanım resimdeki çizgi gri gibi ama burda görüntü kalitesi düşüyor eger sen pembeli görüyorsan cok sılık cızgıde 5 İle 20 arası değer oluyor ıkı gun sonra pembelesmesi gerekir
Merhaba hafif bir çizgi var bence kan verin inşallah güzel haberlerle gelirsinizMerhaba kan testi veremedim maalesef bugün awox test yaptım sonucuma bakabilir misiniz tecrübelisiniz sanırım
İnşallah sürekli negatifle karşılaşmaktan bu ince çizgiler bile mutlu etti beniMerhaba hafif bir çizgi var bence kan verin inşallah güzel haberlerle gelirsiniz![]()
Merhaba benimde bu şekilde çıktı testim kan verdiniz miAyın 18 inde yumurtlama gördüm normalde döngüm 30 gün ama yumurtlamaya göre bugün regl olmam gerek gün içinde yaptığım test alttaki gibi marka First test sizce gebelik var mıdır kızlar Eki Görüntüle 3612679
Maalesef henüz veremedim vaktim olmadı açıkçası birazda zaman geçmesini bekliyorum cesaret edemiyorum sanırım sizin bat günü ne zamanMerhaba benimde bu şekilde çıktı testim kan verdiniz mi
Benim tüp bebek olduğu için transfer günü sayıyorum normalde pazartesi günü kan vermem lazım ama bugünlerde de çıkıyormuş testi tekrarladınız mı isterseniz başka bir Marka test yapınMaalesef henüz veremedim vaktim olmadı açıkçası birazda zaman geçmesini bekliyorum cesaret edemiyorum sanırım sizin bat günü ne zaman
Evet bende tedavi gördüm eğer tutunmuşsa 12. Günde belli oluyor umarım hayırlı güzel haberler alırsınız 4 gündür testleri tekrarlıyorum bugün awox marka ile denedim çok ince silik çıkıyor hepsiBenim tüp bebek olduğu için transfer günü sayıyorum normalde pazartesi günü kan vermem lazım ama bugünlerde de çıkıyormuş testi tekrarladınız mı isterseniz başka bir Marka test yapın
Sabah tekrar yapın ilk idrarla varsa kesinleşirEvet bende tedavi gördüm eğer tutunmuşsa 12. Günde belli oluyor umarım hayırlı güzel haberler alırsınız 4 gündür testleri tekrarlıyorum bugün awox marka ile denedim çok ince silik çıkıyor hepsi