Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Havalardan dolayı oynama oluyor normal . Gebelik olsa şimdiye daha koyu olirdu testBugun olmam lazmdı
Evet bi de öğlen yaptım testi hata ettimHavalardan dolayı oynama oluyor normal . Gebelik olsa şimdiye daha koyu olirdu test
Başka bir test ile tekrarlaKızlar nehatif gibi geldi ama diğer çizginin ortasında hafif bi leke çıktı. Bunu nasıl yorumlarsnz . Bebetime test..
Adet olmadıysan tekrar yap bence benim de adet günümde böyleydi testimBugun olmam lazmdı
Evet hayırlı olsun.merhabalar kızlar, hamilemiyim bu sonuçlar göre
Teşekkür ederim. Ama kimyasal gebelik olabilir dediler karın doğuma gitmem lazım. Çatlatma iğnesi vurulmuştumEvet hayırlı olsun.
Her iki günde bir beta baktırın inip çıkıyorsa kimyasal ama sadece bi değere bakıp kimyasal diyemezler. İki günde bir 2 katına çıkması gerekiyor betanınTeşekkür ederim. Ama kimyasal gebelik olabilir dediler karın doğuma gitmem lazım. Çatlatma iğnesi vurulmuştum
Merhaba ben de dün kan verdim 71,09 çıktı. yarın bir daha vereceğim. Hemşire bir arkadaşım direkt hamilesin dediTeşekkür ederim. Ama kimyasal gebelik olabilir dediler karın doğuma gitmem lazım. Çatlatma iğnesi vurulmuştum
sadece parol mu içebiliyoruz baş ağrım var çünküHadi inşallah canı. Hayırlı oksun. Acile ateş için gittim. Başka ilaçlar yazacaktı hamilelik şüphesinden bahsedince. Sonuclar da açıklanınca sadece parol verdiler. Banada var hamilesin dediler. Güzel haberlerle inşallah