Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
son adet tarihim 20 Haziran'da 9 gün gecikmem oldu erken gebelik testi yaptım silik çizgi var pozitif olma ihtimali var mı silik çizgi görüp sonrasında kanda pozitif sonuç olan var mı kan test vermeye gitmek için çekiniyorum
Canım 9 gün gecikmeden sonra koyu çıkması lazım aslında. Sabah ilk idrarla dene. Ya da kan ver istersen kafan net olsun. Çok silik bir çizgi görünüyor.
Canım 9 gün gecikmeden sonra koyu çıkması lazım aslında. Sabah ilk idrarla dene. Ya da kan ver istersen kafan net olsun. Çok silik bir çizgi görünüyor.
Eki Görüntüle 3623580
Eki Görüntüle 3623581
son adet tarihim 20 Haziran'da 9 gün gecikmem oldu erken gebelik testi yaptım silik çizgi var pozitif olma ihtimali var mı silik çizgi görüp sonrasında kanda pozitif sonuç olan var mı kan test vermeye gitmek için çekiniyoru
Eki Görüntüle 3623580
Eki Görüntüle 3623581
son adet tarihim 20 Haziran'da 9 gün gecikmem oldu erken gebelik testi yaptım silik çizgi var pozitif olma ihtimali var mı silik çizgi görüp sonrasında kanda pozitif sonuç olan var mı kan test vermeye gitmek için çekiniyorum
Eki Görüntüle 3623580
Eki Görüntüle 3623581
Kan vermedim hafif kanama var yani nasıl anlatsam böyle peçeteye sadece bulaşan kırmızımsı bulgur tanesi kadar pıhtı vardı üzerinde regl oluyorum sanırım