Teşekkür ederim az önce yaptım bunuCanım 9 gün gecikmeden sonra koyu çıkması lazım aslında. Sabah ilk idrarla dene. Ya da kan ver istersen kafan net olsun. Çok silik bir çizgi görünüyor.
Eki Görüntüle 3623580 Eki Görüntüle 3623581 son adet tarihim 20 Haziran'da 9 gün gecikmem oldu erken gebelik testi yaptım silik çizgi var pozitif olma ihtimali var mı silik çizgi görüp sonrasında kanda pozitif sonuç olan var mı kan test vermeye gitmek için çekiniyoru
9 günlük gecıkme ile testin bu kadar silik olacağını düşünmüyorum . Ama yıne de sadece benım düşüncem . Allah gönlüne göre versin inşallahEki Görüntüle 3623580 Eki Görüntüle 3623581 son adet tarihim 20 Haziran'da 9 gün gecikmem oldu erken gebelik testi yaptım silik çizgi var pozitif olma ihtimali var mı silik çizgi görüp sonrasında kanda pozitif sonuç olan var mı kan test vermeye gitmek için çekiniyorum
Bence kan ver randevu al. Pcosun falan varsa gecikebiliyor o yüzden her sonuca hazırlıklı olTeşekkür ederim az önce yaptım bunu
Sabah tekrar test yaptım yine silik çizgiCanım 9 gün gecikmeden sonra koyu çıkması lazım aslında. Sabah ilk idrarla dene. Ya da kan ver istersen kafan net olsun. Çok silik bir çizgi görünüyor.
Çok silik çizgi var awox markası kolay kolay yanıltamaz ama siz yinexd kan verin netleşsinEki Görüntüle 3623580 Eki Görüntüle 3623581 son adet tarihim 20 Haziran'da 9 gün gecikmem oldu erken gebelik testi yaptım silik çizgi var pozitif olma ihtimali var mı silik çizgi görüp sonrasında kanda pozitif sonuç olan var mı kan test vermeye gitmek için çekiniyorum
Evet ben oğlumda öğrendiğimde 217ydi. 4 gün sonra 1800 olmuştu ama yine de keseyi net görememiştik . Kese için bir süre beklemiştimMerhaba cuma günü test yaptırdım beta 207 bugün tekrardan verdim 1115 e yükselmiş iyi mi birde kese görünmedi normal mi
Kan verdin mi? Nasıl silik çıktı bir de öncekine oranla koyulaşma var mıSabah tekrar test yaptım yine silik çizgi
Kan vermedim hafif kanama var yani nasıl anlatsam böyle peçeteye sadece bulaşan kırmızımsı bulgur tanesi kadar pıhtı vardı üzerinde regl oluyorum sanırımKan verdin mi? Nasıl silik çıktı bir de öncekine oranla koyulaşma var mı
Bu hangi marka test bazı markalar gebelik olmadan çift çıkarıyor days doctor meselaEki Görüntüle 3624997 Eki Görüntüle 3624998 adetime iki gün var yardımcı olur musunuz
Çok düşük bir değer değil mi ? Bilemedim ben de. Değerin yükselişini kontrol ettirmek çok yıpratıcı. Ben de son günlerde 2 güne bir kan veriyorum gerçekten şimdiden yıprandımKızlar bugün çok şiddetli karın ağrısı ile gittim reglim bitmek üzere beta HCG bakıldı 5.82 hamilelik olabilir mi özeldeki doktor yarın doktora gelin dedi ama bir kurttur içimi kemiriyor
Keşke olsa da yıpransam ben ona razıyımÇok düşük bir değer değil mi ? Bilemedim ben de. Değerin yükselişini kontrol ettirmek çok yıpratıcı. Ben de son günlerde 2 güne bir kan veriyorum gerçekten şimdiden yıprandım
Evet days doctor yanlış sonuç veriyor bende çift çizgiyi görünce umutlanmıştım kan sonucunda negatif gördüm. Bu testlere o kadar para veriyoruz bir deBu hangi marka test bazı markalar gebelik olmadan çift çıkarıyor days doctor mesela
Merhaba sonucunuz be olduKızlar bi değerlendirir misiniz adetime 5 gün var dikkatli bakıldığında orda bir çizgi görünüyor o çizgi hemen çıktı test kurumadan çatlamam 12 Ağustos . Test de prodector
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?