- 28 Mayıs 2024
- 165
- 18
- 18
- 27
- Konu Sahibi kuzeyisigi54
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm test bozuk olabilir kuruma o sekilde olmuyo cunku daha ince ve gozle zor gorulur sekilde oluyorKızlar Reglime daha çok var, ortalama 8 gün kadar var. Ama sol kasığımda batma başladı dayanamadım test aldım böyle belirdi ama daha önce çok yaşadım bunu . Kuruma çizgisi gibi duruyor bence bi bakın bakalım
Pozitif benceKızlar Reglime daha çok var, ortalama 8 gün kadar var. Ama sol kasığımda batma başladı dayanamadım test aldım böyle belirdi ama daha önce çok yaşadım bunu . Kuruma çizgisi gibi duruyor bence bi bakın bakalım
Yok canım test bozuk değil çok kaliteli bi test bu ama çizgi belli mi sizceCnm test bozuk olabilir kuruma o sekilde olmuyo cunku daha ince ve gozle zor gorulur sekilde oluyor
Cidden o kadar belli mi ya çizgi kafayı yicem hahaPozitif bence
Cnm o cizgi degil ki kaliteli dedigin markasi ne baska bi testle tekrarla bnceYok canım test bozuk değil çok kaliteli bi test bu ama çizgi belli mi sizce
Yok yurt dışında yaşıyorum buradan aldımAwox marka heralde bence pozitif gibi
Evet tebriklerCidden o kadar belli mi ya çizgi kafayı yicem haha
Yani gözüküyor gibi belki buraya atınca kalitesi falan düşmüştür, her gebelik ve her kadın farklıdır. 8 gün çok değil ben ilk gebeliğimi yumurtalamadan bir gafta sonra yani gebelikten 10 gün kadar önce öğrenmiştimKızlar Reglime daha çok var, ortalama 8 gün kadar var. Ama sol kasığımda batma başladı dayanamadım test aldım böyle belirdi ama daha önce çok yaşadım bunu . Kuruma çizgisi gibi duruyor bence bi bakın bakalım
Aa siz baya erken öğrenmişsiniz peki testiniz nasıldı belirgin miydi? Valla hep kuruma çizgisi görmekten çok yoruldum ..Yani gözüküyor gibi belki buraya atınca kalitesi falan düşmüştür, her gebelik ve her kadın farklıdır. 8 gün çok değil ben ilk gebeliğimi yumurtalamadan bir gafta sonra yani gebelikten 10 gün kadar önce öğrenmiştim
O kadar silik gördüm ki bende kendimi kandırıyorum sandım eşimle bile paylaşamadım yanlıştır diye ve hemen ertesinde kan verdim zaten 12.8 ile öğrenmiştim.Aa siz baya erken öğrenmişsiniz peki testiniz nasıldı belirgin miydi? Valla hep kuruma çizgisi görmekten çok yoruldum ..
Aa canım ne güzel bence ben de şuan kendimi kandırıyorum ama kasığımda da batma devam ediyorO kadar silik gördüm ki bende kendimi kandırıyorum sandım eşimle bile paylaşamadım yanlıştır diye ve hemen ertesinde kan verdim zaten 12.8 ile öğrenmiştim.
Ben bebeğimi kaybettim, umarım sizin gönlünüzce olur her şey. Şu an tekrar istiyorum ve yine bu gerilimli heyecanlı süreçteyim, sizi çok iyi anlıyorumAa canım ne güzel bence ben de şuan kendimi kandırıyorum ama kasığımda da batma devam ediyor
Ah ya ben de kaybettim , çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın bizlere.. inşallah tekrar pozitifiz görürüz ve dünyaya sağlıkla sıhhatle gelir. Benim 2 aylıklı düşük olduBen bebeğimi kaybettim, umarım sizin gönlünüzce olur her şey. Şu an tekrar istiyorum ve yine bu gerilimli heyecanlı süreçteyim, sizi çok iyi anlıyorum![]()
Çok geçmiş olsun bende aynı 11. Haftamdayım sanırken bebeğim 9. Haftada kalmıştı ve kalp atışları durmuştu. Şimdi tekrar bir yola çıktım bebeğimin kardeşini göndermesini bekliyorumAh ya ben de kaybettim , çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın bizlere.. inşallah tekrar pozitifiz görürüz ve dünyaya sağlıkla sıhhatle gelir. Benim 2 aylıklı düşük oldu
İnşallah bu sefer sağlıklı gebelikler yaşarız canım Allah’ın bir bildiği var elbetÇok geçmiş olsun bende aynı 11. Haftamdayım sanırken bebeğim 9. Haftada kalmıştı ve kalp atışları durmuştu. Şimdi tekrar bir yola çıktım bebeğimin kardeşini göndermesini bekliyorum![]()