- 29 Nisan 2025
- 151
- En iyi cevaplar
- 1
- 12
- 13
- 22
- Konu Sahibi caglaselver
İlişkiden kaç gün sonra test yapılırsa pozitif olur
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde bekliyorum ama sol kasığımda çok fazla ağrı olmaya başladı hiç bir adetimin oncesinde tek taraflı kasık ağrım olmamıştıAdetin geçmesini bekle bence erken pek belli olmuyor
yeni evliysen normal ben 1 yılrır evliyim hala sol kasıgım agrıyorNormalde bekliyorum ama sol kasığımda çok fazla ağrı olmaya başladı hiç bir adetimin oncesinde tek taraflı kasık ağrım olmamıştı
Bir yıl olduyeni evliysen normal ben 1 yılrır evliyim hala sol kasıgım agrıyor
çok şüphelendim kasıl agrıso yüzünden beklemeden test yaptım hüsran bekle adeti ilişki sonrası agrı olur demişti doktorBir yıl oldu
Aslinda test yaptım beli belirsiz bir çizgi var ama adetim geçmeden yaptım acaba gerçekten varçok şüphelendim kasıl agrıso yüzünden beklemeden test yaptım hüsran bekle adeti ilişki sonrası agrı olur demişti doktor
Atarsan testini bakıp yorum yapabilirizAslinda test yaptım beli belirsiz bir çizgi var ama adetim geçmeden yaptım acaba gerçekten var
Uğraşıyorum dünden beri ama bir sıkıntı ve çıkıp duruyorAtarsan testini bakıp yorum yapabiliriz
Ne yaptıysam olmadıUğraşıyorum dünden beri ama bir sıkıntı ve çıkıp duruyor
Sonunda atabildim
Açılmıyor kiSonunda atabildim
Soru şeklinde attım tekrar oraya bakarsanız görürsünüzAçılmıyor ki
Eki görüntüle diyorum ama malesef istediğiniz sayfa bulunamadı diyor açılmıyorSoru şeklinde attım tekrar oraya bakarsanız görürsünüz
Anladım ben sizi ama yeni konu aç olarak atabildim onu demeye çalışıyorum bakar mısınız diye attımEki görüntüle diyorum ama malesef istediğiniz sayfa bulunamadı diyor açılmıyor