D denzask Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2025 45 15 3 25 Pazar 10:19 Konu Sahibi Konu Sahibi denzask #1 Bugün sabah test yaptım yarım saat oldu sizce var mıdır nimo marka kullanan var mı ilk defa erken gebelik testi nimo markayı deniyorum bat 5 Kasım
Bugün sabah test yaptım yarım saat oldu sizce var mıdır nimo marka kullanan var mı ilk defa erken gebelik testi nimo markayı deniyorum bat 5 Kasım
D denzask Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2025 45 15 3 25 Pazar 10:22 Konu Sahibi Konu Sahibi denzask #2 Kimse yok mu
Z zrraporu Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Eylül 2025 36 11 3 33 Pazar 10:57 Konu Sahibi Konu Sahibi denzask #3 Çizgi hafif var gözüküyor ama nimo yalancı pozitif çıkarıyor mu onu bilmiyorum
G Gizooobu Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Mart 2022 53 5 36 37 Pazar 16:12 Konu Sahibi Konu Sahibi denzask #4 denzask .!.: Bugün sabah test yaptım yarım saat oldu sizce var mıdır nimo marka kullanan var mı ilk defa erken gebelik testi nimo markayı deniyorum bat 5 Kasım Eki Görüntüle 3667863 Genişletmek için tıkla... Bende şuan aynı şeyi yaşıyorum nimo marka silik çıkardı adetime 5 gün var bilgisi olan varmı acaba veya siz kan falan verdiniz mi ?
denzask .!.: Bugün sabah test yaptım yarım saat oldu sizce var mıdır nimo marka kullanan var mı ilk defa erken gebelik testi nimo markayı deniyorum bat 5 Kasım Eki Görüntüle 3667863 Genişletmek için tıkla... Bende şuan aynı şeyi yaşıyorum nimo marka silik çıkardı adetime 5 gün var bilgisi olan varmı acaba veya siz kan falan verdiniz mi ?
D denzask Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2025 45 15 3 25 Pazar 20:50 Konu Sahibi Konu Sahibi denzask #5 Gizooobu .!.: Bende şuan aynı şeyi yaşıyorum nimo marka silik çıkardı adetime 5 gün var bilgisi olan varmı acaba veya siz kan falan verdiniz mi ? Genişletmek için tıkla... Bnde üç gün kaldı bu kdr silik çıktı yok vermedim daha var diye adet günü tekrarlayacağım testi
Gizooobu .!.: Bende şuan aynı şeyi yaşıyorum nimo marka silik çıkardı adetime 5 gün var bilgisi olan varmı acaba veya siz kan falan verdiniz mi ? Genişletmek için tıkla... Bnde üç gün kaldı bu kdr silik çıktı yok vermedim daha var diye adet günü tekrarlayacağım testi