Testime bakar mısınız

Nhha0908

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2025
12
2
1
30
Merhaba, ben Ekim ayında kimyasal gebelik geçirdim. Bir ay ara verip bu ay tekrardan gebelik planladık. Adetime 2 gün var. Bazı belitriler oldu ama regl da olabilir net bir belirtim yok. Bugün ilk idrar ile nimo test yaptım. İlk önce yok gibiydi 5. Dakika da çok hafif gölge oldu sonra kurudukça pembelesti. Önce negatif olduğunu düşündüm ama chatcgbt sordum pozitife yakın olduğunu söyledi. Sizce bu kuruma çizgisi mi yoksa düşük beta mi

Eklentiler

• IMG_20251207_144119.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20251207_144110.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 50
Nimo yalancı pozitif verebiliyor isterseniz awox bebe time kaset test gibi güvenilir testlerle tekrarlayın

Bak iki gün arayla yaptığım nimo testler seninki benim son yaptığım ile aynı çıkmış hastanede o gün 348 di betam

Eklentiler

• 20251130_135057.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 57
Anlamadım hangisi nimo, var mı yani , ama benim ki hemen çikmadi tam atmaya yakın 5. Dakika da çıktı kurudukca belirgin oldu

Anlamadım hangisi nimo, var mı yani , ama benim ki hemen çikmadi tam atmaya yakın 5. Dakika da çıktı kurudukca belirgin oldu
Benim ilk iki dakika da cikfi çizgi 5 dakika sonra da koyulazti ilk iki dakika da da böyleydi bak sonradan koyulazti şuan gebeyim, kaset test dışında ikisi de nimo testlerimin

Eklentiler

• 20251125_164316.webp
    30 KB · Görüntüleme: 49
Anladım , sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Ben anlamadim tam atmak üzereydim , sonrada görünce bekledim ve kurudukça belirginleşti. Chatcgptye sordum buharlaşma çizgisi gri olur seninki Pembe pozitif olması yüksek ihtimal yazmış.o yüzden umutlandim.

Tekrar al test bir dene yarın ilk idrarla yap ama içine sinmezse yarın bir kan ver bence

Adetime 2 gün var gecikmeyi beklemek istiyorum. Yine kimyasal gebelik falan olmasından korkuyorum. Ama insan merak da ediyor işte . Bugün regl oldum sandım bel ağrısı ve kasık ağrısı var çok fazla.Sanki regl gibi .

Testi ıslattım ama çizgi kaybolmadi , kuruma çizgisi ıslatınca kaybolurmuş.

Eklentiler

• IMG_20251207_144119.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…