- Konu Sahibi okyanus1984
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar adetime 5 gün var bunu bu sabah yaptım predictor gebelik testi... ben içinden çıkamadım deneyimli arkadaşların yorumlarını bekliyorum...Eki Görüntüle 878425
Cok net görünmüyor ama test kısmında silik bi cizgi var gibi..yoksa gölge mi anlamadım:26:
ya çok silik bir çizgi var gibi.. eger büyütüp bakarsanız görebilirsiniz gölge değil o
cok erken yapmamısmısın?
ben adetım 1 gun gecınce yapmıştım..
silik cizgı ozaman vardı..
bence en azından 1-2 gun daha bekle..
inş..dilediğin gıbı olur
Cepten giriyorum büyütup baktim zaten canım.belki belirsiz bi silik bi cizgi varya çok silik bir çizgi var gibi.. eger büyütüp bakarsanız görebilirsiniz gölge değil o
arkadaşlar adetime 5 gün var bunu bu sabah yaptım predictor gebelik testi... ben içinden çıkamadım deneyimli arkadaşların yorumlarını bekliyorum...Eki Görüntüle 878425
Sizin yerinizde olsam yani evli ve bebek bekliyo hiç dayanamam giderim gece bile farketmez kan testine :) iğneden de çok korkarım ama sabırsızlıktan çatlamaktan iyidir :)arkadaşlar çok haklısınız da beklemek çok zor göğüslerim ağrıyor günlerdir şiddetli bir şekilde.. erken öğrenen arkadaşlarım vardı onlardan umutlanıp yaptım bi de predictor güvenilir bir marka diğerlerine göre o yüzden de biraz ciddiye aldım ama ne düşünmem gerektiğini bilemedim.. cvp veren herkese tşk ederim..
arkadaşlar çok haklısınız da beklemek çok zor göğüslerim ağrıyor günlerdir şiddetli bir şekilde.. erken öğrenen arkadaşlarım vardı onlardan umutlanıp yaptım bi de predictor güvenilir bir marka diğerlerine göre o yüzden de biraz ciddiye aldım ama ne düşünmem gerektiğini bilemedim.. cvp veren herkese tşk ederim..
Sizin yerinizde olsam yani evli ve bebek bekliyo hiç dayanamam giderim gece bile farketmez kan testine :) iğneden de çok korkarım ama sabırsızlıktan çatlamaktan iyidir :)
Cok haklısın
Beklemek zor oluyor
Benimde daha günüm gelmeden direk kan tahlili verip test yaptirdigim oldu
Sabah yapmak için bile test aldığımda, heyecandan bi tuhaf olurdum uyuyamazdin
Bunlar ilk gebeligimde olmuştu özellikle
Ama göğüslerde normalde (adet döneminde) agrin hassasiyetin olmuyorsa gebelikten dolayi olabilir
Bendede goguste ağrı ve bas dönmesi olmuştu (günüm geçmeden)
Hayirlisi olsun ins.ama şüpheli hallerinde var..bize haber ver ama![]()
İlerde bende böyle çekilmez sabırsız bi cadı olucam sanırımmSabirsizdim , ben tamda dedigini yaptimm..hemde iğneden korkmama rağmen. .o heyecan sabirsizlik olunca, insanin gözüne gelmiyor o tirstigi seyler![]()
arkadaşlar çok haklısınız da beklemek çok zor göğüslerim ağrıyor günlerdir şiddetli bir şekilde.. erken öğrenen arkadaşlarım vardı onlardan umutlanıp yaptım bi de predictor güvenilir bir marka diğerlerine göre o yüzden de biraz ciddiye aldım ama ne düşünmem gerektiğini bilemedim.. cvp veren herkese tşk ederim..