Test bozukDüzenli adet gören biriyim en son 26 ocakta adet oldum 26 Şubat'ta olmam gereken adeti gormedim 15 gün falan geçti Şubat 13nde kasık ağrım oldu 1 saat sürdü diyebilirim sol kasık batmasi koku hassasiyetim oldu akıntı aynı zamanda hâlâ adet olmadim test yaptım sonucuma bakar msniz 2 tane yaptım bu arada bu sabah yapılan hiç bi sorunum da yok onu da belirteyim bana tecrübeli anneler yanitlarsaniz çok sevinirimEki Görüntüle 3032169
Bozuk olsa yada olmasaydı neden 2. Çizgi çıkıp sonrasında dağılsın. Düzenli adet gören biriyim 20gun geçti böyle yaptım diyorum bozuk diyosunuz neysee tşkTest bozuk
Yirmi gün geçmiş neden idrar testi yerine kan testi yapmıyorum sunuz test bozuk olmazsa ikinci çizgi dağılmaz ha dediğiniz gibi ikinci çizgi çıktıktan sonra dağılma olduysa bı zahmet onu da not olarak ekleseydinizBozuk olsa yada olmasaydı neden 2. Çizgi çıkıp sonrasında dağılsın. Düzenli adet gören biriyim 20gun geçti böyle yaptım diyorum bozuk diyosunuz neysee tşk
Bozuk olsa yada olmasaydı neden 2. Çizgi çıkıp sonrasında dağılsın. Düzenli adet gören biriyim 20gun geçti böyle yaptım diyorum bozuk diyosunuz neysee tşk
Canım beynini yordum yorumun için teşekkürler.Yirmi gün geçmiş neden idrar testi yerine kan testi yapmıyorum sunuz test bozuk olmazsa ikinci çizgi dağılmaz ha dediğiniz gibi ikinci çizgi çıktıktan sonra dağılma olduysa bı zahmet onu da not olarak ekleseydiniz
Adet olur muyum diye bekleme hayal kırıklığı olmasın durumuYirmi gün geçmiş neden idrar testi yerine kan testi yapmıyorum sunuz test bozuk olmazsa ikinci çizgi dağılmaz ha dediğiniz gibi ikinci çizgi çıktıktan sonra dağılma olduysa bı zahmet onu da not olarak ekleseydiniz
AnlayamıyorumYirmi gün geçmiş neden idrar testi yerine kan testi yapmıyorum sunuz test bozuk olmazsa ikinci çizgi dağılmaz ha dediğiniz gibi ikinci çizgi çıktıktan sonra dağılma olduysa bı zahmet onu da not olarak ekleseydiniz
Bı kere bana canım demezseniz memnun olurum burada insanlar size sizi mutlu edecek cevaplar vermek zorunda değil test bozuk bu benim de başıma geldi iki üç kez siz yirmi günlük gecikmede kan testi vermeyip bugün kalkmış idrar testi yapmışsınız bence siz kendinizi yormussunuz yazıkCanım beynini yordum yorumun için teşekkürler.
Ben iki buçuk yıldır her ay hayal kırıklığı yaşıyorum ama insanlara verdikleri cevaplar yüzünden sizin gibi atarlanmiyorum hanımefendiAdet olur muyum diye bekleme hayal kırıklığı olmasın durumu
Testin üstüne mi işemiş ne? Ya da bozuk. Beynini yordun nedir ya, seviyeye bak. Çok eminsen git doktora. Varsa zaten çocuk kalp atışı duyulacak neredeyse, hâlâ idrardan bulanmış test atıyor.Bı kere bana canım demezseniz memnun olurum burada insanlar size sizi mutlu edecek cevaplar vermek zorunda değil test bozuk bu benim de başıma geldi iki üç kez siz yirmi günlük gecikmede kan testi vermeyip bugün kalkmış idrar testi yapmışsınız bence siz kendinizi yormussunuz yazık
Durum olarak da attı da sildi. İnsanları haşlıyor tatlım gözün görmüyor muğğğğ, hamile olmasammm ikinci çizgi çıkmazzz, beynini yordun. Aaa deli mi ne. İnsanlar test bozuk ya da idrarı fazla damlatmışsınız anlamadık dediler altı üstü.Madem çok biliyorsunuz neden buraya sorma gereği duyuyorsunuz? İnsanlar sorunuzu cevaplamış.
Adet olmayı bekliyormuş doğum sancısı çekmeye başlayınca gidecek test yaapmaya sanırımTestin üstüne mi işemiş ne? Ya da bozuk. Beynini yordun nedir ya, seviyeye bak. Çok eminsen git doktora. Varsa zaten çocuk kalp atışı duyulacak neredeyse, hâlâ idrardan bulanmış test atıyor.
Aynen sildiDurum olarak da attı da sildi. İnsanları haşlıyor tatlım gözün görmüyor muğğğğ, hamile olmasammm ikinci çizgi çıkmazzz, beynini yordun. Aaa deli mi ne. İnsanlar test bozuk ya da idrarı fazla damlatmışsınız anlamadık dediler altı üstü.
Canım beynini yordum yorumun için teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?