- 8 Nisan 2024
- 662
- 170
- 23
- 32
- Konu Sahibi pembe kurklu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 4 gün gecikmem var ezcanede 2 tane vardı bebetime bide artimed bu artı Med olan dün almistim sabah yaptımHayırlı sabahlar evet görünüyor testinizin adı ne acaba adet gününüz geçtimi?
Çok teşekkür ederim inşallah doğrudur dizinde hayırlı olsun kaç gün gecicikce ogrendiniz pekiVar gibi gözüküyor hayırlı olsun![]()
İnşallah vardır. Teşekkür ederimÇok teşekkür ederim inşallah doğrudur dizinde hayırlı olsun kaç gün gecicikce ogrendiniz peki
Yarın sağlık ocağında kan veririm inşallah vardır duan edermisiniz banada çok teşekkür ederim buarada idrar testi ilemi ogrendiniz peki yoksaİnşallah vardır. Teşekkür ederimben regle 3 gün kala öğrendim. 3+2 ydi o gün
Ben idrar testiyle öğrendim o gün hemen kan verdim beta 67ydiYarın sağlık ocağında kan veririm inşallah vardır duan edermisiniz banada çok teşekkür ederim buarada idrar testi ilemi ogrendiniz peki yoksa
Maşallah sübhanallah rabbim sağlıkla kavustursun inşallah darısı başıma ve isteyen herkeseBen idrar testiyle öğrendim o gün hemen kan verdim beta 67ydi
Amin inşallah darısı isteyen herkesin başınaMaşallah sübhanallah rabbim sağlıkla kavustursun inşallah darısı başıma ve isteyen herkese
Bende yaptım çok belli çift çizgi vardı evde herkes görüp sevindi ertesi gün tekrar yaptım negatif çıktı adetime 2 hafta var ama ben yumurtlama günümde ilişkiye girdiğim için sanki hamileyim bu durumu yaşayan var mıSelam hanımlar herkese mutlu pazarlar az önce test yaptım ve ilk dakikalarda çok hafif çıktı resimler ekledim varmıdır sizce çok heyecanlıyım
Hiç bilmiyorum canım inşallah vardır senindeBende yaptım çok belli çift çizgi vardı evde herkes görüp sevindi ertesi gün tekrar yaptım negatif çıktı adetime 2 hafta var ama ben yumurtlama günümde ilişkiye girdiğim için sanki hamileyim bu durumu yaşayan var mı
Canım merhaba artimed yalancı pozitif veriyor geçen aylarda başıma geldi.Evet 4 gün gecikmem var ezcanede 2 tane vardı bebetime bide artimed bu artı Med olan dün almistim sabah yaptım
Yaaa oylemi yarın tekrarlayim ozaman başka bir marka ile teşekkür ederim canımCanım merhaba artimed yalancı pozitif veriyor geçen aylarda başıma geldi.
Başka bir test daha yapmamı öneririm açıkçası