- Konu Sahibi Yenigelinn44
Merhaba son zamanlarda kendimi yorgun hissediyorum.yemek yiyemiyorum sürekli midem bulanıyor adetim 3 gün geçti biraz önce test yaptım silik çıktı .rica etsem bakarmisiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok hafif silik olarak varBen tek cizgi gordum.
Insallah oyledırÇok hafif silik olarak var![]()
Aynen resimde pek net değil ama ikinci çizgi var silik biraz ama belliInsallah oyledır![]()
Cogunluk gormus zaten siz cogunluga bakın benim gozler pek saglam degıl, ınsallah vardırAynen resimde pek net değil ama ikinci çizgi var silik biraz ama belli![]()
Tebrikler yüksek ihtimal hamilesiniz benim de ilk testim böyleydi sağlıkla ilerler insAllahMerhaba son zamanlarda kendimi yorgun hissediyorum.yemek yiyemiyorum sürekli midem bulanıyor adetim 3 gün geçti biraz önce test yaptım silik çıktı .rica etsem bakarmisiniz?
Amin insAllah yarın testi tekrarlarsan koyulaşma görürsün büyük ihtimal canım sonucunu yaz mutlakaPtesi sağlık ocağına gideceğim kan için ilk cocugum olacak Allah nasip ederse çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin
Varsa ilk ve ya değil farketmiyor bence bende ilk testi akşam üzeri yapmıştım ertesi günde akşam üzeri yaptım koyulasmistiPeki yarında tekrarlarim evde bir testim daha var bide ben bugün ilk idrarla yapmadım testi ondanda silik çıkmış olabilir diye düşünüyorum yarın ilk idrarla yaparim
peki yarın yaparım çok teşekkür ederimVarsa ilk ve ya değil farketmiyor bence bende ilk testi akşam üzeri yapmıştım ertesi günde akşam üzeri yaptım koyulasmisti
Rica ederim inşAllah hamilesinizdir ve sağlıkla ilerlerpeki yarın yaparım çok teşekkür ederim ☺![]()
Merhaba bugün saat 10 gibi testi tekrarladım yine silik ciktiRica ederim inşAllah hamilesinizdir ve sağlıkla ilerler![]()
Yine silik gözüküyor ama sanki biraz daha koyulasmasi gerekirdiBu seferde böyle cikti