- Konu Sahibi Yenigelinn44
İnşallah yarın gidip kan vercem koyulasmamasi benimde korkuttu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır olsun insAllahİnşallah yarın gidip kan vercem koyulasmamasi benimde korkuttu
Hadi hayırlı olsun değere takılıp stres yapma şu an ki değer önemli değil önemli olan artış geç döllenmedir belki sağlıkla artar insAllah değerinKızlar gebeyim.fakat bu seferde değer düşük gibi 54 cikti.persembe günü tekrar kan verecegim .
cnm Hayırlı olsun arkadaşımın rgelden 1haftaonra 70ciktigec dollenme dedi doktor suan gayet iyiÇok teşekkür ederim ☺
Hamilesiniz bencePtesi sağlık ocağına gideceğim kan için ilk cocugum olacak Allah nasip ederse çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin
İnşallahHamilesiniz bence![]()
Hamilesiniz bence![]()
Benim de geç döllenme bekliyorum zaten yumurtlamamadete yakın dönemde olducnm Hayırlı olsun arkadaşımın rgelden 1haftaonra 70ciktigec dollenme dedi doktor suan gayet iyi
inşallah mujdeler getirirsn bizlereBenim de geç döllenme bekliyorum zaten yumurtlamamadete yakın dönemde oldu
İnşallah üç gün nasıl geçecek bilmiyoruminşallah mujdeler getirirsn bizlere
Çok üzüldüm canım ama hakkında hayırlısı olsunKızlar maalesef bebeğimi kaybettim çok üzgünüm![]()
Her gebelik kendine has cnm tekrarlar mı diye düşünme bende bı kez yaşadım kimyasal sağlıklı değilmiş demek ki Rabbim sağlıklı nasip etsin yeniden insAllahTeşekkür ederim bugün düşük başladı bebeğimi gördüm et parçası şeklinde düştükorkuyorum acaba sebebi ne olabilir kimyasal gebelik yasadim tekrarlarmi diye korkuyorum
![]()