Gebeliğe Hazırlık Testime bakarmısınız lütfen 🥺🙏🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

PEMBEKIZ3262

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2021
64
24
3
Adetimden önceki yaptığım testlerim pozitif çıktı daha sonra adet oldum şuna da adetim var doktor kimyasal gebelik olabilir gel testini yenileyelim dedi bende korktum gidemedim kendi kendime test yapıyım dedim sonuç bu siz ne görüyorsunuz acaba

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2970301
Adetimden önceki yaptığım testlerim pozitif çıktı daha sonra adet oldum şuna da adetim var doktor kimyasal gebelik olabilir gel testini yenileyelim dedi bende korktum gidemedim kendi kendime test yapıyım dedim sonuç bu siz ne görüyorsunuz acaba
Bir fikri ya da bilgisi olan yok mu acaba?

Çok hayali bi çizgi var ama bilemedim şu anda adetliykenmi yaptınız testinizi

Çizgi var görüyorum ama adetli iken bebek nasıl olabilir ki anlamadım

Adet olduysanız gebe olmanız da zor bir ihtimal. Doktor kimyasal olabilir demişken testi neden yenilemek istedi acaba? İçinizde şüphe varsa kan verin testle uğraşmayın. Çünkü adet öncesi ve adet döneminde hormonlardan dolayı testler de bazen pozitif gösterebiliyor.

Adet olduysanız gebe olmanız da zor bir ihtimal. Doktor kimyasal olabilir demişken testi neden yenilemek istedi acaba? İçinizde şüphe varsa kan verin testle uğraşmayın. Çünkü adet öncesi ve adet döneminde hormonlardan dolayı testler de bazen pozitif gösterebiliyor.
Anladım teşekkür ederim sağolun

Çünkü beta hcg değerim düşüktü bi tekrar gitmemi söyledi

Doktorunuz kimyasal demedi mi ben mi yanlış anladım?
şimdi şöyle söyliyim geçtiğimiz cumartesi doktora gittim daha adet olmamıştım ve adetim gecikmişti acaba hamile olabilir miyim diye test istedi beta hcg 13,08 çıktı gebesin ama değerin düşük dedi 2 günde bir tekrar test vermemi istedi ben vermedim pazartesi günü normalde test vermem lazımdı yani salı günü yani dün regl oldum doktora söyledim kimyasal gebeliktir ama gel testi tekrarlayalım gebe olmadığından emin olalım dedi ben gitmedim henüz bu olay dün oluyor yani bende bugün bir test yapıyım dedim bu sonuç çıktı

şimdi şöyle söyliyim geçtiğimiz cumartesi doktora gittim daha adet olmamıştım ve adetim gecikmişti acaba hamile olabilir miyim diye test istedi beta hcg 13,08 çıktı gebesin ama değerin düşük dedi 2 günde bir tekrar test vermemi istedi ben vermedim pazartesi günü normalde test vermem lazımdı yani salı günü yani dün regl oldum doktora söyledim kimyasal gebeliktir ama gel testi tekrarlayalım gebe olmadığından emin olalım dedi ben gitmedim henüz bu olay dün oluyor yani bende bugün bir test yapıyım dedim bu sonuç çıktı
Şimdi daha iyi anlaşıldı. Evet yorucu süreç ama beta vermişsin sonucunu görmüşsün tekrar betayla takip etmen daha doğru olur kaset testler bu dönemde anlamsız orda pozitif veya negatif görsen bile kan testi daha doğru sonuç verir. Sonucun da düşükmüş doktorun dediği gibi maalesef kimyasal yaşamışsın çok geçmiş olsun. Allah tekrarını yaşatmasın inşallah.

Şimdi daha iyi anlaşıldı. Evet yorucu süreç ama beta vermişsin sonucunu görmüşsün tekrar betayla takip etmen daha doğru olur kaset testler bu dönemde anlamsız orda pozitif veya negatif görsen bile kan testi daha doğru sonuç verir. Sonucun da düşükmüş doktorun dediği gibi maalesef kimyasal yaşamışsın çok geçmiş olsun. Allah tekrarını yaşatmasın inşallah.
Teşekkür ederim sağolun amin inşallah

Tamam dediğin gibi benim de. Kimyasal gebeliklerde test yapıldığında bu şekilde pozitif verir. Ama bir süre sonra negatife döner. Kan testini de yavaş yavaş sıfırlanır. Geçmiş olsun. 🙏🏻

Eki Görüntüle 2970301
Kimyasal gebelik doktor takibi gerektiren bir durum, kalan tek parça kiste sebep olabilir yada tüplere yapışabilir gibi bir çok durum söz konusu . Korkup gitmemenizi anlamadım ama kendi başınıza daha kötü sonuçlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz

Bu durumda bence de kimyasal gebelik olmuş. adet te olmuşsunuz gebelik düzgün oluşsa değer artar, şuan yaptığınız kaset testte çizgi kopkoyu çıkar ve adet olmazdınız maalesef. kimyasal gebelik olması gebe kalabildiğinizi gösterir, istiyorsanız en kısa zamanda müjdeli haber almanız dileğiyle

Eki Görüntüle 2970301
Canım geçen ay banada böle oldu aynı test sende gözükmüyor hatta bende daha net idi 3 gün sonra adet oldum sanırım banada öle oldu kimyasal yani hatta adet oldum ama çok açık kırmızı yani pembe hatta ki ben normelde bayağı olurum net yani

Back
X