Ben bu testi anlayamadım awox markası normal testimde var ama yapsammı yapmasammı bilemedim ama bu test Moody's garip silik var gibi yok gibi ilk başta bozuk sandım yani sizce nedir bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test bozukBen bu testi anlayamadım awox markası normal testimde var ama yapsammı yapmasammı bilemedim ama bu test Moody's garip silik var gibi yok gibi ilk başta bozuk sandım yani sizce nedir bu
Bende öyle düşünüyorum tekrarlıyımmı kaset testim var, kasık aprım var hergün akşam geliyor ara araTest bozuk
Kaset testim var yapsanmı şimdi acabaAnlayamadım
Adet gecikti miBende öyle düşünüyorum tekrarlıyımmı kaset testim var, kasık aprım var hergün akşam geliyor ara ara
Normalde yarın adet günüm ama adet belirtin normalde iki gün önceden başlardı bu sefer hiç olmadı beyaz akıntım geliyor ve alt karın ağrım var gün içinde ara ara geliyor normalde regl belirtilerim sadece karın ağrısı ve şişkinlik olurdu bunlar yok şuanda ama test bozuk sanırm çünkü kanlı duruyorAdet gecikti mi
Öyle yapcam kaset testim var, bu markayı zaten beğenen olamamış çok şimdi okuyorum sayfadan daBir de çizgi hemen çıktı mı? Bence başka marka yap canım
Çizgi çok silik beş ilk 5 dakikadaBir de çizgi hemen çıktı mı? Bence başka marka yap canım
Sabah ilk idrarınızla yapınKaset testim var yapsanmı şimdi acaba
Öyle yapayım saolSabah ilk idrarınızla yapın