Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silik çizgi var evet. 2 gün sonra tekrarlarsanız koyulaşmış olur. Ya da direkt kan verseniz daha iyi benceHerkese günaydınnn .. ayın 3 ünde regl olmam lazımdı bugun erken gebelik testi yaptım silik bir çizgiyi ben mi görüyorum acaba varmıı . Normal test ne zaman yapsam ?
Çok teşekkür ederm inşallah pozitiftirSilik çizgi var evet. 2 gün sonra tekrarlarsanız koyulaşmış olur. Ya da direkt kan verseniz daha iyi bence
Kan vermek için biraz daha bekleyin derim en azından 1 hafta geçsinHerkese günaydınnn .. ayın 3 ünde regl olmam lazımdı bugun erken gebelik testi yaptım silik bir çizgiyi ben mi görüyorum acaba varmıı . Normal test ne zaman yapsam ?
Evet bekliycem bakalım pazartesi bir daha test yapayım ona göre kan vereyim çok teşekkür ediyorumKan vermek için biraz daha bekleyin derim en azından 1 hafta geçsin
Sonucu benimle de paylaşın lütfenEvet bekliycem bakalım pazartesi bir daha test yapayım ona göre kan vereyim çok teşekkür ediyorum![]()
Ben de bugun test yaptim ilk once bisey cikmadi diye cope attim daha sonra aradan zaman gecmisti cope baktim oylesine ve silik cizgi gordum kafam karisti benim de ilk basta cikmamisti cizgi falan. Simdi kahvereni akintim da geldi adetim duzensiz normalde eskiden duzenliydi 30 gunde olurdum prolaktin icin ilac kullandim o yuksekti ondan duzensizlesmisti bu ay ilaci kullandim dostinex normale inmisti seviyem. bugun 28. Gun karnim agrimiyor adet olurken agrir normalde akintim devam edicek mi bilmiyorumyerlesme kanamasi olabilir mi acabaEvet bekliycem bakalım pazartesi bir daha test yapayım ona göre kan vereyim çok teşekkür ediyorum![]()
Tabiki yazarımSonucu benimle de paylaşın lütfen
Benim reglim düzenlidir günü gününe tutar. Olmayınca yapayım dedim ama yalancı çizgi de çıkıyor diyorlar çok umutlanmak istemedim pazartesi tekrar bir test alayım adet ağrısı gibi ağrım yok kasık batması var sadece arada oluyor bnmde. Yerleşme de olabilir sizin regl başlangıcı da benimde geçen ay kahverengi akıntı geldi 2 gün sonra kana döndü . İnşallah bebişler bizledirBen de bugun test yaptim ilk once bisey cikmadi diye cope attim daha sonra aradan zaman gecmisti cope baktim oylesine ve silik cizgi gordum kafam karisti benim de ilk basta cikmamisti cizgi falan. Simdi kahvereni akintim da geldi adetim duzensiz normalde eskiden duzenliydi 30 gunde olurdum prolaktin icin ilac kullandim o yuksekti ondan duzensizlesmisti bu ay ilaci kullandim dostinex normale inmisti seviyem. bugun 28. Gun karnim agrimiyor adet olurken agrir normalde akintim devam edicek mi bilmiyorumyerlesme kanamasi olabilir mi acaba
İnsallah Hayirlisiyla oyledirBenim reglim düzenlidir günü gününe tutar. Olmayınca yapayım dedim ama yalancı çizgi de çıkıyor diyorlar çok umutlanmak istemedim pazartesi tekrar bir test alayım adet ağrısı gibi ağrım yok kasık batması var sadece arada oluyor bnmde. Yerleşme de olabilir sizin regl başlangıcı da benimde geçen ay kahverengi akıntı geldi 2 gün sonra kana döndü . İnşallah bebişler bizledir![]()
Evet var hayırlı olsun 2 gün arayla yapın koyulaşırHerkese günaydınnn .. ayın 3 ünde regl olmam lazımdı bugun erken gebelik testi yaptım silik bir çizgiyi ben mi görüyorum acaba varmıı . Normal test ne zaman yapsam ?
Yaa inşallah çok teşekkürler pazartesi tapacağım dedim dayanamadım biraz önce yaptım ilk idrarla yapmak doğru sonuç veriyor çok silik çok zor görünen bir çizgi sanki yine çıktı sabah kan vereyim iş yerinden izin alabilirsem bakalım :)Evet var hayırlı olsun 2 gün arayla yapın koyulaşır
bu çizgi ilk 5-10dk içinde mi çıktı ? eğer öyleyse tebrikler :)Günaydınn sabah ilk idrarla normal gebelik testi yaptım yine silik ama daha net bir çizgi çıktı kan vereyim bugün de içim rahatlasın :)
Evet evet 5 dk da çıktı şimdi kan verdim sonuç bekliyorum . Ay inşallahh 1 senedir olmamıştı kızımda 7 yaşında artık istiyorduk hakkımızda hayurlısı sabırsızlıkla kan sonucunu bekliyorumbu çizgi ilk 5-10dk içinde mi çıktı ? eğer öyleyse tebrikler :)
Kızlar benim testimde siz de çizgi görüyor musunuz?
benim de böyle çok belirsizdi sonuç pozitif olmuştu, güzel haberlerini bekliyoruuz :)Evet evet 5 dk da çıktı şimdi kan verdim sonuç bekliyorum . Ay inşallahh 1 senedir olmamıştı kızımda 7 yaşında artık istiyorduk hakkımızda hayurlısı sabırsızlıkla kan sonucunu bekliyorum
Evet bir çizgi görünüyor sizin de benmde böyle silik çıktı şimdi kan sonucunu bekliyorum
İnşallah canım çok teşekkürler valla 2 saate çıkar dediler sürekli sayfa yeniliyorumbenim de böyle çok belirsizdi sonuç pozitif olmuştu, güzel haberlerini bekliyoruuz :)