Testime bakarmisiniz silik

hanimm

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2024
25
5
1
29
Testim asiri silik ama daha idrari damlatigimda silik cizgiyi gordum fazla.pembe degil ama daha daha damlatigimda hayaletbir cizgi gordum hamile olabilirmiyim insallah hamileyimdir

Eklentiler

• 1000031450.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 38
  • 1000031448.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 32
  • 1000031449.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 35
Testim asiri silik ama daha idrari damlatigimda silik cizgiyi gordum fazla.pembe degil ama daha daha damlatigimda hayaletbir cizgi gordum hamile olabilirmiyim insallah hamileyimdir
Ben çizgi göremedim canım. Regl ne zaman

Ben çizgi göremedim canım. Regl ne zaman
Adetim aṣ̌ırı düzensiz ama bu 7 ay dir her au geliyor ayin basinda bilemedim.17 si falan ama gecen gun afedwrsin ozur dileyerek soyluyorum elime yapiskan sumuksu bir lahve renkte bir akinti yapisti baska da borsey gelmedi birde fazla beyaz yapiskan akintim var sol.kaasigimda 2 kez batma oldu karnim sadece bir kez agridi adet olcak mis gibi ama hepsi bu bunlar.olunca det olmayi bekledim cunku genelde oyle olur her ay ama ne gelen ne giden var ins vardir yarin sabah yine yapcam cunki bu testi dayanamayip az once yaptim

Erken gebelik testiyle dene bir de canım

Görünmüyor ama fotoğrafta çok silik olduğu için görünmeme ihtimali var

Gunaydin hanimlar buda hu sabah yaptigim test sanki daha belirgin yoksa piskolojik olarak ben mi oyle goruyorum bilmiyorum yardimci olun lutfen

Eklentiler

• 1000031473.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 13
  • 1000031470.webp
    11 KB · Görüntüleme: 13
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…