Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yukledim simdi bakabilirsiniz kizlardosya yükle var ordan resim ekleyin cevaplanın yanında.
Suan yok sanki var gibi geldi ama siz ne dusunuyonuz hayal kirikligi yasamak istemiyorumelinde baska test varsa birdaha yap istersen :)
Dun yaptim ama sanki hayalet cozgi var gibi geldi beyaz tam aticaktim dikkatimi cekti
Suan yok sanki var gibi geldi ama siz ne dusunuyonuz hayal kirikligi yasamak istemiyorum
Test bekledigi zaman degisiyo canim bat gectimiSuan yok sanki var gibi geldi ama siz ne dusunuyonuz hayal kirikligi yasamak istemiyorum
Oyle dusunme canim esler israr ediyo bakma sen ne kadar var adeteHayir daha gecmedi esim cok sirar ettigi icin yapmistim tuh gene husrannn :))
11 ocakta adet oldum canim benim bu ikinci gebeligim olucak ilk gebeligimi 8 haftalikken kalbi durdu kaybettik ustunden 3 adet gordum ama baya bi kasik agrimla bel agrim var umutlenmiyorum tabiki ama bakalimOyle dusunme canim esler israr ediyo bakma sen ne kadar var adete
Oncelikle gecmis olsun canim uzuldum ama bundada vardir bir hayir diceksin daha erken test icin ama belirti yasiyosun birazda olsa yani demekki hamile kalabiliyosun canim o yonden bak uzulme olur insallah11 ocakta adet oldum canim benim bu ikinci gebeligim olucak ilk gebeligimi 8 haftalikken kalbi durdu kaybettik ustunden 3 adet gordum ama baya bi kasik agrimla bel agrim var umutlenmiyorum tabiki ama bakalim
Oncelikle gecmis olsun canim uzuldum ama bundada vardir bir hayir diceksin daha erken test icin ama belirti yasiyosun birazda olsa yani demekki hamile kalabiliyosun canim o yonden bak uzulme olur insallah
Amin canim aminnn rabbim hepimize bu duyguyu tattircak ama iste biz o zamani bilemiyoruzInsallah allah isteyen herkeze versin canim benim cok saol ama gene bi umut iste goguslerimde hassaiyet falan yok ama kasik ve bel agrim var hayirlisi bakalim
Insallah rabbim herkeze nasip etsin canim ah keske guzel seyler olsaydi ama bakalim daha bata var hemen suratlari dusurmeyelimŞuan yumurtlama zamanın muhtemelen o yüzden agrin var canım inşallah en hayırlı zamanda Rabbim nasip etsin