Gebeliğe Hazırlık Testime bakarmisiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Esa331

Seni heycanla bekliyorum ravza bebek ♡
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
466
156
18
Resim yuklemeymiyorum yardimci olurmusunuz acil testimi atmam lazim

dosya yükle var ordan resim ekleyin cevaplanın yanında.

Canimmm cok saol ya

Eklentiler

• 20180125_155209.webp
    20180125_155209.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 140
Test çok beklemiş veya çok idrar damlatmissin. Geçersiz gibi geldi bana

Dun yaptim ama sanki hayalet cozgi var gibi geldi beyaz tam aticaktim dikkatimi cekti

Hayir daha gecmedi esim cok sirar ettigi icin yapmistim tuh gene husrannn :))

Oyle dusunme canim esler israr ediyo bakma sen ne kadar var adete
11 ocakta adet oldum canim benim bu ikinci gebeligim olucak ilk gebeligimi 8 haftalikken kalbi durdu kaybettik ustunden 3 adet gordum ama baya bi kasik agrimla bel agrim var umutlenmiyorum tabiki ama bakalim

11 ocakta adet oldum canim benim bu ikinci gebeligim olucak ilk gebeligimi 8 haftalikken kalbi durdu kaybettik ustunden 3 adet gordum ama baya bi kasik agrimla bel agrim var umutlenmiyorum tabiki ama bakalim
Oncelikle gecmis olsun canim uzuldum ama bundada vardir bir hayir diceksin daha erken test icin ama belirti yasiyosun birazda olsa yani demekki hamile kalabiliyosun canim o yonden bak uzulme olur insallah

Insallah allah isteyen herkeze versin canim benim cok saol ama gene bi umut iste goguslerimde hassaiyet falan yok ama kasik ve bel agrim var hayirlisi bakalim
Oncelikle gecmis olsun canim uzuldum ama bundada vardir bir hayir diceksin daha erken test icin ama belirti yasiyosun birazda olsa yani demekki hamile kalabiliyosun canim o yonden bak uzulme olur insallah

Insallah allah isteyen herkeze versin canim benim cok saol ama gene bi umut iste goguslerimde hassaiyet falan yok ama kasik ve bel agrim var hayirlisi bakalim
Amin canim aminnn rabbim hepimize bu duyguyu tattircak ama iste biz o zamani bilemiyoruz

Şuan yumurtlama zamanın muhtemelen o yüzden agrin var canım inşallah en hayırlı zamanda Rabbim nasip etsin

Şuan yumurtlama zamanın muhtemelen o yüzden agrin var canım inşallah en hayırlı zamanda Rabbim nasip etsin
Insallah rabbim herkeze nasip etsin canim ah keske guzel seyler olsaydi ama bakalim daha bata var hemen suratlari dusurmeyelim

Back
X