- 23 Kasım 2020
- 83
- 35
- 38
- 27
- Konu Sahibi semradurak45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkabiliyor böyle bir kaç gün sonra tekrar deneyinKızlar dün akşam yaptım 10 dakikadan sonra sonra çıkmış kuruma. Çizgisidir diye düşündüm ama koyu duruyor reglim 4 gün geçti
Pazartesi kan vereyim reglim gelmesseÇıkabiliyor böyle bir kaç gün sonra tekrar deneyin
İnşallah vardırPazartesi kan vereyim reglim gelmesse
İnşallah 2 yıldır bekliyorumİnşallah vardır![]()
Olmuş baya Rabbim en yakın zamanda sevindirsin sizi inşallahİnşallah 2 yıldır bekliyorum
Yapayım Pazartesi tekrar böyle sürekli tek çizgi görünce üzülüyorum. Ondan beklerim birazAllah'ım gönlüne göre versin canım vallahi Ben 9 yıldır dünyanın testine yaptım dünyanın testlerinde biriktirdim hiç biter seninle böyle kuruma çizgisi görmedim diyorum ki kuruma çizgisi göreyim en azından birazcık umutlanıyorum ama bir kere bile görmedim İnşallah değildir ama sen yeniden testi tekrarla bir de sabah ilk idrarla yap en kısa zamanda kan testi yap canim
Canım benim 9 yıldır net çek çizgiler gördüm Ne savaşlar verdim hiç bir zaman üzülme daha iki yıllık evdesin dahaa üzülüyor 1 aylık evli olan da üzluyor 6 yıllıkta 20 yıllıkta isteyen herkes üzülüyor zaman nasip hayırlısını nasip etsin lütfen hemen üzülüp de pes etme savaşYapayım Pazartesi tekrar böyle sürekli tek çizgi görünce üzülüyorum. Ondan beklerim biraz
Üzülmemeye çalışıyorum artık günlük hayatta farklı şeylerle uğraşmaya çalışıyorum zaten en kötü ihtimalle yazın tüp bebek denicezCanım benim 9 yıldır net çek çizgiler gördüm Ne savaşlar verdim hiç bir zaman üzülme daha iki yıllık evdesin dahaa üzülüyor 1 aylık evli olan da üzluyor 6 yıllıkta 20 yıllıkta isteyen herkes üzülüyor zaman nasip hayırlısını nasip etsin lütfen hemen üzülüp de pes etme savaş
Herşeyin hayırlısını versin inşallah canım benimÜzülmemeye çalışıyorum artık günlük hayatta farklı şeylerle uğraşmaya çalışıyorum zaten en kötü ihtimalle yazın tüp bebek denicez