Gebeliğe Hazırlık Testime bakarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

semradurak45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
83
35
38
27
Kızlar dün akşam yaptım 10 dakikadan sonra sonra çıkmış kuruma. Çizgisidir diye düşündüm ama koyu duruyor reglim 4 gün geçti

Eklentiler

• D5006B14-B83A-4257-A094-0A6FC2F87C81.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 88
Kan vermenizi öneririm madem gününüzde geçmiş

Allah'ım gönlüne göre versin canım vallahi Ben 9 yıldır dünyanın testine yaptım dünyanın testlerinde biriktirdim hiç biter seninle böyle kuruma çizgisi görmedim diyorum ki kuruma çizgisi göreyim en azından birazcık umutlanıyorum ama bir kere bile görmedim İnşallah değildir ama sen yeniden testi tekrarla bir de sabah ilk idrarla yap en kısa zamanda kan testi yap canim

Yapayım Pazartesi tekrar böyle sürekli tek çizgi görünce üzülüyorum. Ondan beklerim biraz

Yapayım Pazartesi tekrar böyle sürekli tek çizgi görünce üzülüyorum. Ondan beklerim biraz
Canım benim 9 yıldır net çek çizgiler gördüm Ne savaşlar verdim hiç bir zaman üzülme daha iki yıllık evdesin dahaa üzülüyor 1 aylık evli olan da üzluyor 6 yıllıkta 20 yıllıkta isteyen herkes üzülüyor zaman nasip hayırlısını nasip etsin lütfen hemen üzülüp de pes etme savaş

Üzülmemeye çalışıyorum artık günlük hayatta farklı şeylerle uğraşmaya çalışıyorum zaten en kötü ihtimalle yazın tüp bebek denicez

Bunu dün akşam yapmıştım Pazartesiyi beklemeyi düşünüyorum kan testi için negatif çıkınca üzülüyorum çünkü net olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…