Testime bakarmisiniz

Edam33

Kafama göre ✨️
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2022
390
121
33
20240104_230526.webp

Sizce 2 çizgi mi ????

Geçikmen varmı yarın bitane daha yapıp bence koyulaşmayı takip etmelisin
Aslinda benim oglum daha 7.5 aylik ve ben 5ay regl olmadim 2ay once oldum snr yine kesildi o yüzden emin olamadim biraz belirti yasadim die yaptim genede emin olamadım yarın bir daha yaparim

Tekrardan özur dilerim kizlar acaba yerleşme kanamasimi ilişkiden sonra gurdum ikigundur böyle oluyor
IMG_20240104_235822.webp

Bence yerleşme kanaması diye birsey yok ne zaman leke gelse sonrası adetle sonuçlanıyor umutlanmayın ama inşallah dediğiniz gibi yerleşme kanamasidir
Olurmu doktorlar bile soyluyor , kahverengi pembe akinti yerlesme kanamasidir, umudunuzu hic bi zmn kaybetmeyin negatif oluncada hayrlisi degilmis deyip geçin 🙏🏻

Sizce gebelik var mı 1 hafta var regli olmama sol kasıgım acayıp ağrıyor ve beyaz koyu akıntım var sank silik gölge gıbı ıkıncı bır cızgı var

Eklentiler

• 146d826e-d912-4f21-b758-2b72f115a571.webp
    146d826e-d912-4f21-b758-2b72f115a571.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_5815.webp
    IMG_5815.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 65
Olurmu doktorlar bile soyluyor , kahverengi pembe akinti yerlesme kanamasidir, umudunuzu hic bi zmn kaybetmeyin negatif oluncada hayrlisi degilmis deyip geçin 🙏🏻
Canim bakarmisin bu ne anlama geliyor

Eklentiler

• Screenshot_2024-01-05-00-24-58-381_com.lbrc.PeriodCalendar.webp
    Screenshot_2024-01-05-00-24-58-381_com.lbrc.PeriodCalendar.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 65
Bence yerleşme kanaması diye birsey yok ne zaman leke gelse sonrası adetle sonuçlanıyor umutlanmayın ama inşallah dediğiniz gibi yerleşme kanamasidir
Kesinlikle var kesinlikle. Ilk gebeliğimde yasamis biri olarak diyorum. 2 gün şiddetli karin ağrısı çektim adetime daha vardi. O 2 günde sumuksu pembe kahverengi akıntım oldu. 4 gun bekledim adet olmayınca (ki adet belirtisi olmadiğini biliyordum) test yaptırmıştım ve hamileydim. Hatta emindim zaten yerleşme olduğundan, değer de daha çok düşük seviyedeydi yeniydi yani oradan anladık.. doktor bile okadar erken anlamama şaşırmıştı ama vücudunuzu biliyorsanız olabilir. Her insanda olmaz her gebelikte olmaz o ayrı bir konu. Ben yerleşme sayesinde çok erken öğrenen kişilerden biriyim.🥰

Kesinlikle var kesinlikle. Ilk gebeliğimde yasamis biri olarak diyorum. 2 gün şiddetli karin ağrısı çektim adetime daha vardi. O 2 günde sumuksu pembe kahverengi akıntım oldu. 4 gun bekledim adet olmayınca (ki adet belirtisi olmadiğini biliyordum) test yaptırmıştım ve hamileydim. Hatta emindim zaten yerleşme olduğundan, değer de daha çok düşük seviyedeydi yeniydi yani oradan anladık.. doktor bile okadar erken anlamama şaşırmıştı ama vücudunuzu biliyorsanız olabilir. Her insanda olmaz her gebelikte olmaz o ayrı bir konu. Ben yerleşme sayesinde çok erken öğrenen kişilerden biriyim.🥰
Canim bide mememi siktimi az sut geliyor neden acaba

Back
X