Testime bakarmisiniz

Sizce gebelik var mı 1 hafta var regli olmama sol kasıgım acayıp ağrıyor ve beyaz koyu akıntım var sank silik gölge gıbı ıkıncı bır cızgı var
İkinci efekte çok silik çizgi gozukuyor ama regliue 1 hafta varmış testi 2 gün sonra sabah idrariyla tekrar yapın yada regl tarihinizi bekleyin

Tekrarla bence testini
Tekrarladım dün gece çıkmadı bugün önceden aldığım bır doktor randevum vardı oraya gıttım muayene oldum yumurtalığın rahmın normal hatta sağ yumurtan catlamıs dedi en sonki birlikteliğim bu ayın 3 de

Tekrarladım dün gece çıkmadı bugün önceden aldığım bır doktor randevum vardı oraya gıttım muayene oldum yumurtalığın rahmın normal hatta sağ yumurtan catlamıs dedi en sonki birlikteliğim bu ayın 3 de
Anladım canım hayırlısı olsun

Kesinlikle var kesinlikle. Ilk gebeliğimde yasamis biri olarak diyorum. 2 gün şiddetli karin ağrısı çektim adetime daha vardi. O 2 günde sumuksu pembe kahverengi akıntım oldu. 4 gun bekledim adet olmayınca (ki adet belirtisi olmadiğini biliyordum) test yaptırmıştım ve hamileydim. Hatta emindim zaten yerleşme olduğundan, değer de daha çok düşük seviyedeydi yeniydi yani oradan anladık.. doktor bile okadar erken anlamama şaşırmıştı ama vücudunuzu biliyorsanız olabilir. Her insanda olmaz her gebelikte olmaz o ayrı bir konu. Ben yerleşme sayesinde çok erken öğrenen kişilerden biriyim.🥰
Kahverengi akıntı kaç gün sürdü?

Back
X