• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakarmısınız

meltemmm23

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2024
12
1
6
26
Bugün regl olmam gerekiyor hafif düzeyde pcos var sabah ilk idrarla test yaptım bu şekilde çok çok silik çıktı vula life gibi bir ismi vardı testin. Sonrasında normal kaset test yaptım ama negatif regl olacak gibi kasık ağrımda var
IMG_1697.webp
hamile olabilir miyim kan vermeye korkuyorum
IMG_1689.webp

Evet burdan bakınca hiç belli olmuyor açık halini de atıyorum çok çok silik gibi zaten ama o kadar çok böyle çizgi görüp negatif çıktı ki heveslenmekten korkuyorum 😔
canım ben 2. çizgiyi göremedim acaba görsel buraya atınca mı belli olmuyor

Eklentiler

• IMG_1686.webp
    IMG_1686.webp
    72 KB · Görüntüleme: 65
Evet burdan bakınca hiç belli olmuyor açık halini de atıyorum çok çok silik gibi zaten ama o kadar çok böyle çizgi görüp negatif çıktı ki heveslenmekten korkuyorum 😔
Bende göremedim. Bu ay banada aynısı oldu kasık ağrım vardı adetim normalde sabah olur hep o gün daha geceye doğru oldu. Adet olmazsan yarına kadar bir kan ver istersen idrarla strese sokma kendini.

Doğru söylüyorsunuz ama kan verip negatif çıkması da korkutuyor onu duymak çok üzüyor artık 1 yıldır deniyoruz 😔

Bugün regl olmam gerekiyor hafif düzeyde pcos var sabah ilk idrarla test yaptım bu şekilde çok çok silik çıktı vula life gibi bir ismi vardı testin. Sonrasında normal kaset test yaptım ama negatif regl olacak gibi kasık ağrımda var Eki Görüntüle 3676523 hamile olabilir miyim kan vermeye korkuyorumEki Görüntüle 3676520
Kaset test çok erkense göstermez 2 gün sonra sabah tekrar erken gebelik testi yap koyulaşma olması gerekiyor varsa eğer

Kaset test çok erkense göstermez 2 gün sonra sabah tekrar erken gebelik testi yap koyulaşma olması gerekiyor varsa eğer
Selam 3.gün gecikmesi yaşıyorum kaset testime bakar mısın

Eklentiler

• IMG_2371.webp
    IMG_2371.webp
    20 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_2369.webp
    IMG_2369.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_2368.webp
    IMG_2368.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 40
Back