- 11 Kasım 2024
- 13
- 1
- 6
- 26
- Konu Sahibi meltemmm23
-
canım ben 2. çizgiyi göremedim acaba görsel buraya atınca mı belli olmuyor
Bende göremedim. Bu ay banada aynısı oldu kasık ağrım vardı adetim normalde sabah olur hep o gün daha geceye doğru oldu. Adet olmazsan yarına kadar bir kan ver istersen idrarla strese sokma kendini.Evet burdan bakınca hiç belli olmuyor açık halini de atıyorum çok çok silik gibi zaten ama o kadar çok böyle çizgi görüp negatif çıktı ki heveslenmekten korkuyorum
Kaset test çok erkense göstermez 2 gün sonra sabah tekrar erken gebelik testi yap koyulaşma olması gerekiyor varsa eğerBugün regl olmam gerekiyor hafif düzeyde pcos var sabah ilk idrarla test yaptım bu şekilde çok çok silik çıktı vula life gibi bir ismi vardı testin. Sonrasında normal kaset test yaptım ama negatif regl olacak gibi kasık ağrımda var Eki Görüntüle 3676523 hamile olabilir miyim kan vermeye korkuyorumEki Görüntüle 3676520
Ben göremedim canım negatif duruyor maalesefBugün regl olmam gerekiyor hafif düzeyde pcos var sabah ilk idrarla test yaptım bu şekilde çok çok silik çıktı vula life gibi bir ismi vardı testin. Sonrasında normal kaset test yaptım ama negatif regl olacak gibi kasık ağrımda var Eki Görüntüle 3676523 hamile olabilir miyim kan vermeye korkuyorumEki Görüntüle 3676520
Selam 3.gün gecikmesi yaşıyorum kaset testime bakar mısınKaset test çok erkense göstermez 2 gün sonra sabah tekrar erken gebelik testi yap koyulaşma olması gerekiyor varsa eğer
Ben gördüm sanki 1. DeSelam 3.gün gecikmesi yaşıyorum kaset testime bakar mısın
Sanki seni hatırlıyorum önceki dış gebelik miydiSelam 3.gün gecikmesi yaşıyorum kaset testime bakar mısın
Evet bende sizi hatırladım sevgili matmat konuşmuştuk :) dış + kimyasal gebelikSanki seni hatırlıyorum önceki dış gebelik miydi
Çok sevindim senin adına umarım sağ salim kucağına alırsınnnnEvet bende sizi hatırladım sevgili matmat konuşmuştuk :) dış + kimyasal gebelik
Çok teşekkür ederim inşallah tüm isteyenlereÇok sevindim senin adına umarım sağ salim kucağına alırsınnnn
Tesekkür ederim kan verdim cıktıBende gördüm hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?